>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
K 29

kiczny

Użytkownik
A czy mógłbyś opisać przebieg tego spotkania, strzelców oraz podać minuty, jak da rade?
przestań zazdroscić tylko za robote sie wez, nie przesiaduj tu calymi dniami ????
edit dodaj jeszcze : &quot;XD&quot; ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Taśma na MLB ????
Cincinnati reds win 2,43
New York Mets win 1,71
Tampa Bay Rays win 1,85
Atlanta Braves win 1,90
Milwaukee Brewers - Toronto Blue Jays over 6,5 1,35
ako 19,82

lizarazu 48

lizarazu

Użytkownik
Ludzie przeicez wiadomo ze nie bedzie 3:2...eh naiwnosc niektorych nie zna granic:p
przeciez gram na czutke, gdzies tam jest wspomniane ze na bank bedzie 3-2? Serio wez mi napisz jak to wywnioskowales? bo ten twoj post ma taki ton jakbym napisal ze to pewniak.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
przeciez gram na czutke, gdzies tam jest wspomniane ze na bank bedzie 3-2? Serio wez mi napisz jak to wywnioskowales? bo ten twoj post ma taki ton jakbym napisal ze to pewniak.
Poprostu szczerze gratuluje wygranej 8k, a tu widze ze puszczasz tysiaka kurs 26...Dla mnie nie rozsadne, ale trzymam kciuki.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
CRB - Santa Cruz over 1,5 @1,95 forbeciak
34 minuta meczu :p
⛔ za późno transmisje włączyłem ale był chyba też nieuznany gol ze spalonego i w końcówce setka kapitalnie zmarnowana ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Excel Alert: Sprawdzilem wczorajsze mecze kwalifikacyjne ATP i bukmacherzy zanizyli kursy w 9 spotkaniach na 15 mozliwych. 7 z nich to kursy ponizej 1.57 :p Takze taka mala przestroga. Jakie motto z tego? Prawdziwe oscylowanie Value. Kursy 1.57+ niby wieksze ryzyko a paradoksalnie wlasnie te kursy ogarnialy swoje handicapy z nawiazka!.
Value = pokrywanie handi przez zawodnika czy zespol.
http://www.wyniki.com/mecz/YioGbbHT/#szczegoly-meczu
Tutaj przyklad. Kurs 1.57. Zeby sie dowiedziec jaki handi jest na kurs 1.57 w tenisie to mozemy zobaczyc ten mecz.
http://www.wyniki.com/mecz/YThwMJIU/#zestawienie-kursow;handicap-azjat;koniec-meczu
handi -2.5 to kurs 1.9...niby niefaworyt, a De greef zrobil -7 gemow roznicy, a wiec mecz 50/50 to bylo handi -6.5 na De Greefa..Dla ciekawych handi -6.5 w tenisa po 1.9 to okolice kursu 1.02. A wiec prawdziwe kursy na mecz Lopez vs De greef powinny byc 13 vs 1.02.. ???? Kto ma oczy i mozg ten zrozumie o co chodzi:p Po co grac 1.57 i szukac jakiegos 1.2 na podbicie kursu, skoro jesli w 1.57 jest value to znaczy zawodnik/zespol ogarna handi, a jak ogarna to lepiej zagrac -2.5 @ 1.9 singla niz dubel 1.57 i 1.2 co rowniez daje 1.9.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Boston +7 @1.91 5Dimes w 1szej kwarcie. Dla mnie jest spore value. Gram za 2 stale stawki. Jesli Boston chce postraszyc to musza to zrobic w 1szej kwarcie.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Boston +7 @1.91 5Dimes w 1szej kwarcie. Dla mnie jest spore value. Gram za 2 stale stawki. Jesli Boston chce postraszyc to musza to zrobic w 1szej kwarcie.
28:19....✅ ✅ ✅
Zaksiegowane/ZaExcelowane!!:p
Mam nadzieje ze ktos skorzystal.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom