Pokazuj za ile zagrałeś Austrię i Mołdawię. Oczywiście przed meczem.ale przecież grecy rok temu ogrywali w lidze światowej słowenie a później belgie a teraz jak mogą przegrać z jakąs tam mołdawią. przecież to niemożliwe. tak by napisał jeden z was. liczy sie to co jest teraz a nie to co było pół roku temu
Arvidsson/Schnur 1 set @1.89 1xbet
postaw to ????kuku dziś wreszcie przełamie niemoc z kitajcem jak narazie h2h 0:7
ale to nic dziś jest ten dzień. buki znów popłyną. ten turnieje przed szlemami to jest dopiero kopalnia złota
będziesz zdziwiony jak on to przegra? a w RG dojdzie do ćwierćfinału. bo ja ani trochę. i będzie takie gadanie z jego strony to jest sport każdy może przegrać z każdym itp itd a jak będzie naprawdę to każdy to wiepostaw to ????
Kangur jak i Japoniec są po kontuzji, oby po secie przegrali i będzie plażabędziesz zdziwiony jak on to przegra? a w RG dojdzie do ćwierćfinału. bo ja ani trochę. i będzie takie gadanie z jego strony to jest sport każdy może przegrać z każdym itp itd a jak będzie naprawdę to każdy to wie
Inter Turku - Kemi Kings, Total 2.5 Over, odds 1.85
Ciekawe na czym tyle zrobiłeś tego złota.kuku dziś wreszcie przełamie niemoc z kitajcem jak narazie h2h 0:7
ale to nic dziś jest ten dzień. buki znów popłyną. ten turnieje przed szlemami to jest dopiero kopalnia złota
13:11 Cukier...Slodko mi Mam nadzieje ze ktos skorzystal.Cukier wygra 3 kwarte @ 2.21 5Dimes