również oglądałem ten mecz i musisz przyznać, że gwinejczykom należał sie ten remis
12Witthoeft C. poniżej 12.5 1,7 ????
Tak, w jego miejsce Halys.granollers odpuścił lyon?
Nie ktoś wytłumaczy po co takie coś jak larson zgłasza się do turnieju żeby w 50 minut sie spakowac i jechać na RG. Ktoś sie takimi meczami powinien zając, wczoraj wozniacki niby krecz ale takich przypadków z ostatnich lat jest znacznie więcej
Ja ich gram. Z Anglią bardzo fajnie wyglądali. Dostali 3-0, ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał gry, bo to oni się lepiej prezentowali i przede wszystkim grali w piłkę. W Unibecie @2.50 jeszcze można łapać.ARGENTINA U20 do gry????
Ty mi wytłumacz jak takie coś jak Larsson można grać w meczu z reprezentantką gospodyń Witthoeft ? Przecież nie ma argumentów na to że Szwedka jest lepsza. U kobiet takie wyniki to normalka.Nie ktoś wytłumaczy po co takie coś jak larson zgłasza się do turnieju żeby w 50 minut sie spakowac i jechać na RG. Ktoś sie takimi meczami powinien zając, wczoraj wozniacki niby krecz ale takich przypadków z ostatnich lat jest znacznie więcej
A Korea jak wyglądała w pierwszym meczu ?Ja ich gram. Z Anglią bardzo fajnie wyglądali. Dostali 3-0, ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał gry, bo to oni się lepiej prezentowali i przede wszystkim grali w piłkę. W Unibecie @2.50 jeszcze można łapać.
zakonczyl seta dwoma podwojnymi bledami serwisowymi z rzędu! ???? starczy tenisa na dzisiajJan-Lennard Struff win 1 set @1.36