>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Kolejny zawodnik wycofał się z Lyonu. Uważajcie z typami tenisowymi, masowo uciekają na RG - pół biedy jak przed meczem, a nie w trakcie...
Czuję, że Kyrgios też może coś odwalić, on tak lubi...co prawda nie tak dawno go ukarali, ale nie wiem czy się tym przejął.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nie ktoś wytłumaczy po co takie coś jak larson zgłasza się do turnieju żeby w 50 minut sie spakowac i jechać na RG. Ktoś sie takimi meczami powinien zając, wczoraj wozniacki niby krecz ale takich przypadków z ostatnich lat jest znacznie więcej

ryczy 14,1K

ryczy

Użytkownik
Nie ktoś wytłumaczy po co takie coś jak larson zgłasza się do turnieju żeby w 50 minut sie spakowac i jechać na RG. Ktoś sie takimi meczami powinien zając, wczoraj wozniacki niby krecz ale takich przypadków z ostatnich lat jest znacznie więcej

Wpisowe zgarnięte i po temacie ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ty mi wytłumacz jak takie coś jak Larsson można grać w meczu z reprezentantką gospodyń Witthoeft ? Przecież nie ma argumentów na to że Szwedka jest lepsza. U kobiet takie wyniki to normalka.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Ja ich gram. Z Anglią bardzo fajnie wyglądali. Dostali 3-0, ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał gry, bo to oni się lepiej prezentowali i przede wszystkim grali w piłkę. W Unibecie @2.50 jeszcze można łapać.
A Korea jak wyglądała w pierwszym meczu ?

galica13 522

galica13

Użytkownik
to nie ma sensu, on gra żeby przegrać i jechać do Paryża
drugi set Stebe
ale mógłby przynajmniej wyrzucać na auty albo walić w siatkę jak wielu jego kolegów, a nie podwójny za podwójnym xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom