atp_open
Użytkownik
72:69 .... Monako sprzedawcy i ustawiacze, sie czlowiek uczy cale zycie, i wazne ze teraz przynioslo zysk.Lyon @ 2.3 5Dimes za 1,5 stawki.
72:69 .... Monako sprzedawcy i ustawiacze, sie czlowiek uczy cale zycie, i wazne ze teraz przynioslo zysk.Lyon @ 2.3 5Dimes za 1,5 stawki.
Cork City DNB @ 2.6
Goscie przycisneli po przerwie
Nieee jemu chodzi że w pre pograł, no ale się nie podzielił... :-(Co to za oszust, że niby teraz był taki kurs? Tak chodziłem z twoją
po pierwszym secie napisałem, że to leszcz bo nie myślałem, że boredo tak siądzie i tyle, to nie było pre tylko w trakcie pierwszego setaTa ta nie dawałeś Skugorowi szans a teraz niby pograłeś na niego pre. Ja cie nie obrażam
92:102.... eh Strasbourg Strasbourg..Strasbourg @ 2.11 5Dimes za stala stawke.
a co ja mam na forum dokumentować każdy typ ???? dobra h... wymyśliłem to sobie hahaByło? Pokaż wpis na forum.. Yyyy jak to był typ w twojej bajce to pomyliłeś forum
i przedłużyli passę o kolejny meczykNa 21.00 fajna opcja sie wydaje Shamrock Rovers po 1.55. Na ostatnich 21 meczow u siebie z tymi rywalami 17 wygrali a 4 zremisowali, takze mysle ze warto im zaufac
ciekawostka jest tez taka ze na ostatnich 16 meczow wygrali z nimi wszystkie 16 ???? naprawdę warto to pograć.
a co ja mam na forum dokumentować każdy typ ???? dobra h... wymyśliłem to sobie haha