>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
theboss 199

theboss

Użytkownik
T.Robredo vs F.Skugor
Wygrana w meczu:
Wygra Skugor, Franko

Kurs: 2.40
co nie zmienia faktu, że to leszcz, a pograne for fun
bądż spokojny o mój zarobek bo jak ja obstawiałem pierwsze mecze to podejrzewam, że z mamą na spacery chodziłeś

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Co to za oszust, że niby teraz był taki kurs? Tak chodziłem z twoją
Nieee jemu chodzi że w pre pograł, no ale się nie podzielił... :-(

Do tego dziś trafił AKO: Gojowczyka, Gabaszwiliego, Ivaszkę i Pecotica. Wszystko za miedziaki, wiesz o co chodzi... : )

theboss 199

theboss

Użytkownik
Co to za oszust, że niby teraz był taki kurs? Tak chodziłem z twoją
a ty rozumiesz co sie pisze, gdzie ja piesze,że teraz pajacu
22 maj 20:30 LIVE Betting. Tenis. ATP World Tour 250. Geneva, Switzerland. Singles. Round of 32. T.Robredo vs F.Skugor. Wygrana w meczu : Wygra Skugor, Franko. Kurs: 2.40

theboss 199

theboss

Użytkownik
Ta ta nie dawałeś Skugorowi szans a teraz niby pograłeś na niego pre. Ja cie nie obrażam
po pierwszym secie napisałem, że to leszcz bo nie myślałem, że boredo tak siądzie i tyle, to nie było pre tylko w trakcie pierwszego seta

theboss 199

theboss

Użytkownik
Było? Pokaż wpis na forum.. Yyyy jak to był typ w twojej bajce to pomyliłeś forum
a co ja mam na forum dokumentować każdy typ ???? dobra h... wymyśliłem to sobie haha

Otrzymane punkty reputacji: +11
R 1,6K

ranver

Użytkownik
Na 21.00 fajna opcja sie wydaje Shamrock Rovers po 1.55. Na ostatnich 21 meczow u siebie z tymi rywalami 17 wygrali a 4 zremisowali, takze mysle ze warto im zaufac

ciekawostka jest tez taka ze na ostatnich 16 meczow wygrali z nimi wszystkie 16 ???? naprawdę warto to pograć.
i przedłużyli passę o kolejny meczyk ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Wawo wam udokumentuje granie 50,000(Wegierskich koron) na kurs 1.05 to was pogodzi...:p
P.S. w Maju mial byc wideowywiad z Dziadkiem z Wegier, ktos cos wie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom