i już
mam nadzieje ze ktos zdarzyl, kto lubi moze kontrowac, ale Copil powinien ogarnac. Wrzzucalem staty tych panow do Excela i wychodzil Over, ale nie lubie overkow wiec nie podalem na forum, plus przy 0:6 w 1szym secie zwatpilem. Po rebreaku bylrm dosc pewny ze Copil 2go seta nie wygra bo inaczej bylby under ogolnie.(6 + 13(eventualny tie break) =19. Sorry ze pozno, ale mkze ktos mial refleks i zagral.Ja nie mam opcji, ale jak ktos moze to polecam Copil wygra 2:1 @ 3(kurs z bet365)
Byle Czechy Panie weszły ????mam nadzieje ze ktos zdarzyl, kto lubi moze kontrowac, ale Copil powinien ogarnac. Wrzzucalem staty tych panow do Excela i wychodzil Over, ale nie lubie overkow wiec nie podalem na forum, plus przy 0:6 w 1szym secie zwatpilem. Po rebreaku bylrm dosc pewny ze Copil 2go seta nie wygra bo inaczej bylby under ogolnie.(6 + 13(eventualny tie break) =19. Sorry ze pozno, ale mkze ktos mial refleks i zagral.
nie wiem jak było wcześniej, ale w ubiegłym roku też pokazywaliCo to sie stalo ze Eurosport pokazuje kwalifikacje do RG. Szok.
A co podniosła się?Patrzac na linie, to wszyscy graja over
Majchrzak @4,00
POLISH POWER
Niemalże pewka
25 gem Majchrzak @2,60