matiz121
Użytkownik
Pewnie chodzi o to, że śpiewa jako ostatni. Lepiej postawic, że będzie w top 4 po kursie 7. Taka opcja jest na expekcie.kurs 151 na wygrana Francji? Czy tylko ja tutaj widze value?
Pewnie chodzi o to, że śpiewa jako ostatni. Lepiej postawic, że będzie w top 4 po kursie 7. Taka opcja jest na expekcie.kurs 151 na wygrana Francji? Czy tylko ja tutaj widze value?
ostatnia*Pewnie chodzi o to, że śpiewa jako ostatni. Lepiej postawic, że będzie w top 4 po kursie 7. Taka opcja jest na expekcie.
no i jeszcze podatek ???? takie wlasnie sa polskie buki...Tam po 151 a na STS po 50 ...
wiadomo ze po kurse 150 to pewniaczek nie bedzie ale warto imo nawet za symboliczna dyszkeOna jest ładna, ale za słaba ma piosenke, nic nie zwojuje, zobaczycie... :razz:
del
5567 zamknął mordy hejterkom tym typem. Niech mi jeszcze ktoś pisze, że nie podaje typów... Tomciu, śpimy na kasie dziś ???? $$$
Nie wiem czy można gdzieś stawiać, ale jeżeli by było to za chuja nie uwierzę, że Portugalia będzie wyżej niż Włosi.panowie macie jakis faworytow w tej eurowizij ? dopiero co wlaczylem tv i lookam kursy
Nie wiem czy można gdzieś stawiać, ale jeżeli by było to za chuja nie uwierzę, że Portugalia będzie wyżej niż Włosi.
Eurowizja lubi takie kwiatki, przykładów daleko szukać nie trzeba ????Ja nie wiem jak Portugalia może byc faworytem z tym co zaprezentowała