>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Jutro ryzykuje Brazylijskie babki w noge na gole ,jak nie wejdzie to będzie lipa ,dzisiaj mnie przekreciły Babki z Brazyli a dotej pory ładnie dawały zarobić ???? a dzisiaj dzień jest straszny mało wchodzi meczy ,jedynie szwajcarja dała zarobić i nic więcej ,Piłka ze zmiennym szczesciem

Luke gratulacje kuponu jesteś dobry widze ja słaby ,wycofuje się po jutrzejszym dniu jak mnie przekręci hokej i Babki z brazyli ????
Jesteście super typerzy dziekuje wam zato i dziekuje za typki live były cudowne
Dziękuje Wszystkim i życzę dużo ✅ ja ostatnio n a⛔ nic nie moge wygać tylko pojedyncze mecze ????
Pozdrawiam wszystkich na Forum :;/::]:cool:;)

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
A mi 340zl ucieklo z portfela. A cwany sts oczywiscie w momencie 5-0 nie mial mozliwosci nawet podgladniecia kuponow, nie wspominajac o opcji cashout
Przeciez te cashouty w tych fortunach czy stsach to kpina, oni dopiero wypłacają, jak kupon jest juz prawie rozstrzygniety, i to o wiele mniej niz wygrana , aby naiwny klient dal sie na to nabrac , zerknij co pisalem w dziale fortuny

pozi 97

pozi

Użytkownik
Atletico (-1,5) rzuty rożne kurs 4, co mowicie? muszą zacząć cisnąć a w końcówce real bedzie sie bronił

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Atletico zaczęło oddawać grę w drugiej połowie, nie ma takiego impetu. W końcu muszą strzelić 3 bramki przy tym stanie, żeby grać dalej.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
o co Ci chodzi taki system gry mam...4 2 empty net duzo wczesniej niz przy 1 golu..finlandia ma kim grac raczej wpadnie
Chodzi mi o ten spam nieprzemyślanych betów, nic nie rozliczasz, kursów nie podajesz, o buku już nie wspomnę. Za trzy posty pod rząd, już powinien być tymczasowy ban.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom