tylko to jest http://live.robinwidget.org/streamvideo8/germany-vs-slovenia-live-stream-238961.htmlDobry stream do Niemcy - Słowenia w ręczną? Ktoś coś?
Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi ????
Myślę, że nikogo nie dziwi fakt, że przegrywanasz Janowicz przegral 1 seta ????
to drugi szybko pojdzienasz Janowicz przegral 1 seta ????
boryka sie od dawna z kontuzja i jest na granicy konca kariery przez to...on sie cieszy ze wogole jesscze gra...info od jego rodzicow moj bliski kolega jest blisko rzecznika tenisa polskiego info z pierwszej rekiJanowicz wielka forma ???? .
Defoe miał dobrą sytuację i zaraz po chwili mudzin z Hull nie trafił na pustą, wszystko się tu może zdarzyć.Ktoś śledzi Hull?
Kurs nadal nie powala, statystyki podobnie
O jaką kontuzję chodzi? Myślałem, że już jest w miarę zdrowy. Wiem, że miał poważne problemy z kolanem, ale sądziłem, że z jego zdrowiem już jest w miarę w porządku? Janowicz to mimo wszystko najlepszy polski tenisista i szkoda by było, żeby kończył karierę. Życzę mu dużo zdrowia.boryka sie od dawna z kontuzja i jest na granicy konca kariery przez to...on sie cieszy ze wogole jesscze gra...info od jego rodzicow moj bliski kolega jest blisko rzecznika tenisa polskiego info z pierwszej reki