>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Przeczytałem ostatnich kilka stron i widzę, ze grubo jak zwykle zarabiacie na tenisie ????

Dymani przy każdej okazji ????

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Klaasen R. / Ram R. win - 1,69

/Jak na moje Cuevas nie będzie się tak skupiał na deblu skoro w singlu idzie mu fantastycznie.

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Moje propozycje na dziś z LE.
Manchester - Anderlecht
poniżej 3,5 gola @ 1.59
Anderlecht powyżej 2,5 kartek @ 1.77
Schalke - Ajax
Ajax powyżej 3,5 rożnych @ 1.57

Besiktas - Lyon

Besiktas lub remis @ 1.64
Lyon powyżej 2,5 kartek @ 1.65

Genk - Celta

Celta lub remis @ 1.57
Celta powyżej 1,5 gola @ 2.04
Genk powyżej 2,5 kartek @ 2.02

Otrzymane punkty reputacji: +7
W 82

wilshere

Użytkownik
Ktos mi powie ocb ? wyplata w sts

&quot;Wypłata została wstrzymana przez Dział Kontroli, który rozpoczął procedurę dodatkowej weryfikacji. Proces ten może potrwać maksymalnie do 14 dni roboczych od chwili zlecenia wypłaty. Jeżeli w trakcie weryfikacji ujawnią się ewentualne nieprawidłowości poinformujemy o nich niezwłocznie. W innym wypadku kwota zostanie zlecona zgodnie z dyspozycją.
Przemysław
z jakich przyczyn sa przeprowadzane takie kontrole ?
Iza
Zaistniało podejrzenie złamania punktu regulaminu 6.12
6.12. STS przechowuje wszystkie środki finansowe klientów na osobnym, oddzielnie zabezpieczonym koncie bankowym. Klient przyjmuje do wiadomości, że do środków deponowanych na koncie zakładów nie są doliczane odsetki, tym samym nie można traktować portalu STS jako instytucji finansowej.&quot;

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie grajcie Panathinaikosu,po 1,40, to drewniaki i tylko brak motywacji u Fenerbahce może im pomóc,bo sportowo,dostają. Teren ciężki,ale kurs nieadekwatny do ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +3
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Anisimova w gazie nie wiem kto namawial na Kanie ale smiech mnie ogarnia, Kania na ta chwile w tendencji spadkowej
moze z racji kursu i moze sie trafi niespodzianka, ja ze swojej strony w takich turniejach ide za zawodniczka ktora sie solidnie prezentuje wraz z innymi przeslankami, takie turnieje maja to do siebie, ze czarne konie czesto dochodza conajmniej do polfinalow, troche wszystko chaotycznie ujalem nie wazne
Dobrze ująłeś, ja zagrałem, że ogarnie pierwszy set, przy 1:3 chciałem wyjmować, oczywiście w Unibet nie miałem cash out&#39;u i jestem w plecy ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom