piotrex007
Użytkownik
Ja tam puściłem rano dubla Ramos + Cuevas w lvbet i tego się trzymam ????
fakt mozemy sie licytować , choc trzeba wzaisc pod uwage ze dzis nie gra z Troickim ktory po pierwszych niepowodzeniach wszystko wyrzuca , czy tam z Wawrinka któremu tez wczoraj sie nie chcialo , tylko z Lucasem mlodym ambitnym nieobliczalnymtak się możemy licytować... bo Cuevas niedawno wygrał 500-tke w Rio pokonując po drodze Carreno-Buste czy Ramosa Vinollasa czyli na ziemi jest elegancki. potem w Indian pokonał np.Goffina czy Fogninego a porażka dopiero minimalna z Carreno-Busta...
jak Francuz nie zagra czegoś super to Cuevas go zabije regularnością
Rozdupia mnie taka napinka po pierwszym gemie.Lucas juz 1-0 ! CUevas i ta jego regularnosc
sie zdziwisz jak bd szybkie 2-0Rozdupia mnie taka napinka po pierwszym gemie.
Ja tam nie mowilem,bo widzialem Pouille'a w dwoch meczach,a wyrzucic Stana na maczce na poczatku sezonu na ziemi to mniejsza sztuka,niz nieszczesnego Murray'a... A poza tym masz racje - nie wiadomo,dlaczego ludzie zapomnieli,ze Pouille to chlopak ktory gral juz chocby w finale w Rzymie,wiec na cegle potrafi grac jak jasna cholera...jakas cisza? ludzi mowiacych te brednie ze Cuevas pewniak dnia ?
Przestan juz spinac dupsko kolego, nikt nie jest jasnowidzem i nie potrafi przewidziec, masz 100% skutecznosci ? Ze sie tak pucujesz..Ludzie zobaczyli wynik 6-4 6-4 z Wawrinka , nawet nie widzieli spotkania i napalani stawiali na Cuevasa .. znawcy jakis szwedzik , zlatan ...