M
163
maniek04121993
Użytkownik
Boserup kontuzja mózgu. Nie ogarniam jak można prowadzić 2s 4-1 i przegrać 8 gem z rzędu. Jak ma kontuzje to po co gra ?
remis, kurs teraz jest 1,8, a można było wyhaczyć sporo ponad 4fixa robią więc Kwidzyn peffka win do ht
jeszcze trwa 1 połowa ????remis
Wiem, podałem, że wyrównali na ten czasjeszcze trwa 1 połowa ????
Nie no sezon temu jeszcze nie grał tak źle za to Nadal nie grał tak dobrze jak w tym sezonie, więc ja bym się nie sugerował h2h raczej.Z tego co pokazał to jedynie 1 set z Almagro na poziomie. Oglądanie meczy i tak by Ci nic nie dało, bo na bank Djoko ma jakieś asy w rękawach na grę z Rafą, starczy spojrzeć na H2H, a przecież już sezon temu grał piach. Ja osobiście czekam na live, jak Djoko przegra 1 set to można wchodzić w handi +1.5 seta, tak to raczej chyba tylko do oglądania.
Thx Prezes ????Po 2,95 pobrałem
Dziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromnyremis, kurs teraz jest 1,8, a można było wyhaczyć sporo ponad 4
Dziękuj Prezesowi, to jego typDziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromny
I połowa Vive Kielce @1,85 (ręczna)
BARDZO MOCNO
Ale to mój typ był ???? Sam dołożyłem po kursie 5 ????Dziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromny
Spoko, nie podszywam się pod czyjeś typy, pisałem to już wcześniej ???? jak coś podaje to od siebieAle to mój typ był ???? Sam dołożyłem po kursie 5 ????
Teraz tylko kwestia tego czy utrzymajaUSA gol!!!!
Przeciez tam juz od dluzszego czSU JEST 1:0Valladolid - Mallorca @ over 0,5 gola w meczu 1,80
KolejnyTeraz tylko kwestia tego czy utrzymaja