M
163
maniek04121993
Użytkownik
Boserup kontuzja mózgu. Nie ogarniam jak można prowadzić 2s 4-1 i przegrać 8 gem z rzędu. Jak ma kontuzje to po co gra ?
remis, kurs teraz jest 1,8, a można było wyhaczyć sporo ponad 4fixa robią więc Kwidzyn peffka win do ht
jeszcze trwa 1 połowa ????remis
Wiem, podałem, że wyrównali na ten czasjeszcze trwa 1 połowa ????
Nie no sezon temu jeszcze nie grał tak źle za to Nadal nie grał tak dobrze jak w tym sezonie, więc ja bym się nie sugerował h2h raczej.Z tego co pokazał to jedynie 1 set z Almagro na poziomie. Oglądanie meczy i tak by Ci nic nie dało, bo na bank Djoko ma jakieś asy w rękawach na grę z Rafą, starczy spojrzeć na H2H, a przecież już sezon temu grał piach. Ja osobiście czekam na live, jak Djoko przegra 1 set to można wchodzić w handi +1.5 seta, tak to raczej chyba tylko do oglądania.
Thx Prezes ????Po 2,95 pobrałem
Dziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromnyremis, kurs teraz jest 1,8, a można było wyhaczyć sporo ponad 4
Dziękuj Prezesowi, to jego typDziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromny![]()
Ale to mój typ był ???? Sam dołożyłem po kursie 5 ????Dziękuję bardzo ???? Złapałam za 4.20, ale stresik był ogromny![]()
Spoko, nie podszywam się pod czyjeś typy, pisałem to już wcześniej ???? jak coś podaje to od siebieAle to mój typ był ???? Sam dołożyłem po kursie 5 ????
Teraz tylko kwestia tego czy utrzymajaUSA gol!!!!
Przeciez tam juz od dluzszego czSU JEST 1:0Valladolid - Mallorca @ over 0,5 gola w meczu 1,80
KolejnyTeraz tylko kwestia tego czy utrzymaja