>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Próbuję taki hit na noc:

Pinguins OT
Milwaukee Brewers
Emelec over 0.5 gola

Ako: 7.08

Niestety już na starcie się boję, bo zazwyczaj Unibet przy większych stawkach i kursach udaje że coś tam zatwierdza, a tym razem wyjątkowo przyjął bez gadania ????
a za ile zagrales to AKO ? ????

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Bez urazy, ale pozwolisz że nie odpowiem na to pytanie.
Pens ostatnie 2 mecze jak zagubione dzieci w kukurydzy, Stołeczni świetne zmiany w piątkach, fizycznie świetnie, kurs na pens ok ale ryzyko tutaj ogromne.
Kurs 11 na Stanleja Caps to był kurs przy 1-3 ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
nowikjr dzieki za odpowiedz na priv ???? nie powiem innym za ile grales / ale 20 tys to duzo jak na polskie warunki ???? ???? ) żart ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Pens ostatnie 2 mecze jak zagubione dzieci w kukurydzy, Stołeczni świetne zmiany w piątkach, fizycznie świetnie, kurs na pens ok ale ryzyko tutaj ogromne.

Kurs 11 na Stanleja Caps to był kurs przy 1-3 ????
Jasne że jest ryzyko, ale czy większe niż postawienie na Capsów po 1.6? Nie sądzę. Pingwiny muszą być grubo wkurwio.e, a jak wiadomo jest to bardzo silny zespół i myślę że mogą ten Wielki Powrót jednak zakończyć. To że grają jako goście też mnie zbytnio nie rusza. Nie mówiąc już o tym że pojechali ich raz u Nich na podwórku 6:2 to nawet z czysto statystycznego punktu widzenia. W rundzie ćwierćfinałowej aż 50% spotkań wygrali goście. Niby z dupy argument, ale ja to biorę pod uwagę, zwłaszcza w NHL. Jest wielka masówa na Capsów, a wszyscy wiemy jak te masówy się kończą. Ogólnie ja widzę 50/50 więc idę w lepszy kurs.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tristan nie zwarjowałem tylko zaryzykowałem sobie
Pozdrawiam i miłej nocki ja oglądam rive zaraz za 15 min startują

U 0

Gość
Gorzej jak mnie udupi taki Emelec, którego wziąłem pazernie na podbicie kursu
Oby weszło ci bo mieli już grożną sytuacje mi bez różnicy ,kto wygra oby było 3 gole bo będzie krucho :;/::?:-(

U 0

Gość
Dzięki za słowa i ten wynik
Jak chcecie puchar Usa jest dobry mecz na 1 2.10 w moim temacie jest podany puchar Usa ,mozecie coś wybrać sobie z niego jak chcecie

U 0

Gość
Riwe słabo grają ???? dziękuje za ⛔ wczorajszy dzień słaby ,nocka też
Niema co grać bo nic nie wchodzi jestem z szokowany co się wyprawia w tym sporcie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom