seelowen
Użytkownik
Wizards -4 pkt 1.77 grubas
ruskie
Wizards -4 pkt 1.77 grubas
ruskie
Tak, juz znalazłem obrońca dostał. W dumie to gol dla kryli to samobój i zasadniczo goście z przewaga nic nie grają.Na 1xbet kartka dla Uralu chyba ze chodzi ci o konkretnego zawodnika to Gorin dostał czerwoną.
Już rozliczyłem na wcześniejszej stronie na minus. Opierałem się na danych ministerstwa spraw wewnętrznych Francji z przeliczenia 80% departamentów francuskich. Najważniejsze, że frekwencja chociaż weszła, nie jestem aż tak stratny.Le Pen 33,9, więc tak niekoniecznie, jednak :-|
To po co rozliczasz na ? :roll:Już rozliczyłem na wcześniejszej stronie na minus. Opierałem się na danych ministerstwa spraw wewnętrznych Francji z przeliczenia 80% departamentów francuskich. Najważniejsze, że frekwencja chociaż weszła, nie jestem aż tak stratny.
Jakbyś widział departamenty, które wtedy został i interesował się polityką i wyborami wiedziałbyś, że poparcie w stosunku do exit pools może tylko rosnąć, a nie maleć. Tutaj zaszło zjawisko w polityce rzadkie. Dlatego rozliczałem...To po co rozliczasz na ? :roll:
Maksymalny błąd statystyczny dotyczący państw zachodnich wynosi około +/- 4%, tylko w Polsce może być PiS w jednym sondażu 10% (zamówiony wiadomo dla której strony) a w następnym 40%.Jakbyś widział departamenty, które wtedy został i interesował się polityką i wyborami wiedziałbyś, że poparcie w stosunku do exit pools może tylko rosnąć, a nie maleć. Tutaj zaszło zjawisko w polityce rzadkie. Dlatego rozliczałem...
Znaczy, Broń Boże nie napisałem tego ze wścipskości, a minusa nie zauważyłem. Sam z sympatii liczyłem na koło 40%, ale to dlatego, że z sympatii, jednak establishment ze słabszą siłą, ale jednak z wciąż sporo mocniejszą zdziałał...Już rozliczyłem na wcześniejszej stronie na minus. Opierałem się na danych ministerstwa spraw wewnętrznych Francji z przeliczenia 80% departamentów francuskich. Najważniejsze, że frekwencja chociaż weszła, nie jestem aż tak stratny.
Ahil-Volley U-17 (+9.5) 3 set
@1.97