>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Le Pen 33,9, więc tak niekoniecznie, jednak :-|
Już rozliczyłem na wcześniejszej stronie na minus. Opierałem się na danych ministerstwa spraw wewnętrznych Francji z przeliczenia 80% departamentów francuskich. Najważniejsze, że frekwencja chociaż weszła, nie jestem aż tak stratny.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Co tam na dzisiaj proponujecie z Madrytu? Na jutro kilka bardzo dobrych opcji już na pierwszy rzut oka jest (Begu, Ramos, Cirstea, coś w stronę Bertens), z dzisiejszymi meczami mam większy problem. Dimitrov mnie niezbyt przekonuje, strasznie siadł po dobrym początku sezonu, Monfils - Simon też na dwoje babka wróżyła, w normalnych okolicznościach Tsonga by był pewniakiem ale skoro w Monte Carlo nie sprostał takiemu wymiataczowi na cegle jak Mannarino, to chyba jednak nie warto się w to ładować. U pań Sharapova na spokojnie się wydaje, tyle że kurs marny, reszta meczy podobnie jak u panów ciężko coś przewidzieć (może poza Kerber i Kuznetsovą ale kursy nie zachwycają). Ktoś może wypatrzył coś ciekawego ???? ?

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Już rozliczyłem na wcześniejszej stronie na minus. Opierałem się na danych ministerstwa spraw wewnętrznych Francji z przeliczenia 80% departamentów francuskich. Najważniejsze, że frekwencja chociaż weszła, nie jestem aż tak stratny.
To po co rozliczasz na ✅ ? :roll:

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
To po co rozliczasz na ✅ ? :roll:
Jakbyś widział departamenty, które wtedy został i interesował się polityką i wyborami wiedziałbyś, że poparcie w stosunku do exit pools może tylko rosnąć, a nie maleć. Tutaj zaszło zjawisko w polityce rzadkie. Dlatego rozliczałem...

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Jakbyś widział departamenty, które wtedy został i interesował się polityką i wyborami wiedziałbyś, że poparcie w stosunku do exit pools może tylko rosnąć, a nie maleć. Tutaj zaszło zjawisko w polityce rzadkie. Dlatego rozliczałem...
Maksymalny błąd statystyczny dotyczący państw zachodnich wynosi około +/- 4%, tylko w Polsce może być PiS w jednym sondażu 10% (zamówiony wiadomo dla której strony) a w następnym 40%.

Chociaż patrząc co się wyrabia w tym kraju małp (francja) to juz wszystkiego można sie spodziewać.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Znaczy, Broń Boże nie napisałem tego ze wścipskości, a minusa nie zauważyłem. Sam z sympatii liczyłem na koło 40%, ale to dlatego, że z sympatii, jednak establishment ze słabszą siłą, ale jednak z wciąż sporo mocniejszą zdziałał...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom