pasquardo
Użytkownik
W kursie 3,1? Po prostu widziałem valueW czym ten Laaksonen jest lepszy od Sandgrena że tak na niego stawialiście?
W kursie 3,1? Po prostu widziałem valueW czym ten Laaksonen jest lepszy od Sandgrena że tak na niego stawialiście?
Kopenhaga do przerwy 3,24
Było bliskoLaaksonen 3,1 za drobne
Ruch - Zagłębie -> Remis @3,05 LVBet ()
Po jakim fakcie? Ja i przed faktem takiego dziadostwa bym nie grał. W sensie nie tykał tego meczu."Że tak na niego stawialiście" - Po fakcie to se możesz. Akurat źle trafiłeś bo ja nie stawiałem, a miałem go w freaky taśmie od rana
Anderson to jutro czasami kwalifikacji do Madrytu nie gra?Kaszket slaby jak barszcz , Anderson to bierze gładko
Nie lubie lania wody, co by było gdyby...Trzeba była pisać przed meczem... Piszesz w 3 secie, w taju po przełamaniu. Każdy jest mądry po fakcie. To podaj typ a nie pisz co to ty byś nie zagrał
kozak jesteś. Zazdro :zoltakartka:Mam jakieś typy to podaje. Wy nie macie pojęcia jak zarabiać na bukmacherce. Większość podawanych tu zdarzeń jest na chybił trafił . Dwa wejdą a potem 10 wtop pod rząd.
No dobra, poczekam na żywo, dzięki za odpowiedź koledzyMozna przywalic grubo w Kanadę , ale trzeba zobaczyc ich gre w pierwszym meczu itp .Pierwsze mecze moga roznie sie ulozyc . Niedawno ludzie grubo ladowali w Kazachow w meczu z Koreą Pld i wiadomo jak sie skonczylo to hihii