>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
aikman 460

aikman

Użytkownik
i ktoś mi powie że wałów nie ma w sporcie rezultat Zagłebia z Cracovia hahah dobrze ze gralem 1 polowe tylko na Cracovie

duckland 884

duckland

Użytkownik
Wywiad po meczu: nie decydują umiejętności ???? oprawić w ramkę i tak reklamować nowy sezon polskiego bagna

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Dzisiaj jeden z dwoch najwazniejszych do konca tego sezonu meczy dla LFC (nastepny z southampton rownie ciezki, pomimo wlasnego boiska), a mi rozum nie pozwala grac w strone The Reds... toc tam w watford mozemy na miche nawet wylapac... ma ktos sklady? Na flash jeszcze nie ma , a ja w robocie busy jestem

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
W przypadku Polskiej ligi osłabienia nie mają takiego znaczenia. Kopanina
Pierwotnie, przed meczem moim wyborem było over 2,5 i to, co prawda w bólach, w 90 minucie się potwierdziło. Podaję link do mojego typu:
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-1-05-2017-poniedzialek-145413-2.html

Obie drużyny po raz kolejny pokazały dziury w obronie i to było do przewidzenia. Natomiast, wybacz, ze sprostuję, to co napisałeś, ale zawsze ma znaczenie kto gra, niezależnie od kraju rozgrywek i poziomu rywalizacji. W przeciwnym wypadku Ty albo ja moglibyśmy wybiec na boisko w Lubinie w pierwszej 11.
Faktycznie byłem przekonany, że absencja Budzińskiego, o której nie było wcześniej wiadomo, a potem kontuzja Wójcickiego otwiera Zagłębiu autostradę do zwycięstwa. Tą okazję spartaczyli po grubym błędzie Małkowskiego i jakiejś rozsypce psychicznej, co poskutkowało stratą drugiej bramki po kolejnym błędzie obrony. Najbardziej było tę rozsypkę widać w ataku, gdzie przez blisko 90 minut gospodarze oddali tylko 1 celny strzał.
Szkoda, ze tyle osób wtopiło forsę u buków, bo mocno spadły kursy na początku meczu, gdy okazało się, że nie ma Budzińskiego, a potem, gdy kontuzji doznał Wójcicki, co oznacza, że kupowali zwycięstwo Lubina. :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 1,6K

ranver

Użytkownik
Dzisiaj jeden z dwoch najwazniejszych do konca tego sezonu meczy dla LFC (nastepny z southampton rownie ciezki, pomimo wlasnego boiska), a mi rozum nie pozwala grac w strone The Reds... toc tam w watford mozemy na miche nawet wylapac... ma ktos sklady? Na flash jeszcze nie ma , a ja w robocie busy jestem
no ciężki mecz może być ale dla mnie Liverpool bierze to. Klopp wie o co idzie gra.
Confirmed #LFC team to face @WatfordFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi
#watfordfc line-up v @LFC: Gomes (GK); Mariappa, Prödl, Britos; Janmaat, Cleverley, Doucouré, Capoue, Amrabat; Deeney (c), Niang.

Otrzymane punkty reputacji: +1
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
no ciężki mecz może być ale dla mnie Liverpool bierze to. Klopp wie o co idzie gra.

Confirmed #LFC team to face @WatfordFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi

#watfordfc line-up v @LFC: Gomes (GK);
Mariappa, Prödl, Britos; Janmaat, Cleverley, Doucouré, Capoue, Amrabat; Deeney (c), Niang.
Dzieki bro! Ja w pre pykne chyba tylko Watford over 0.5, szukam pewniaka do dubla. Mam zle przeczucia... Gospodarze ostatnio stworzyli zamek ze swojego boja i graja na 0 z tylu, nam taki football nie odpowiada, ale licze na magie Kloppa i Filipka C. ;) licze takze, ze Firmino spapra 3 setki i na sprzedaz! ????

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Silkeborg - Aarhus, Dania Superliga over 2,5, kurs 3,88 sts. Jest to propozycja dla hazardzistów, jest 67 minuta, arcyważny mecz dla obu ekip, jest 0:1, goście muszą wygrać, żeby mieć szansę utrzymać się po tej rundzie. Gospodarze zrobią wszystko, żeby doprowadzić do remisu. Ale, gdyby Silkeborg wyrównał, będzie grał dalej, bo zwycięstwo gwarantuje im utrzymanie w Superlidze. Dla pozostałych proponuję over 1,5.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom