Roma ???? dnoAS Roma 1x + Man Unt 1x + Hannover 1x + Deportivo La Coruna x2 @2.1 dafabet
I po co przeklinasz nerwusie?? Zagra taki jeden z drugim faworyta po guwnokursie, a potem lament. Tak samo jak ci od tenisa. Co wpis to wkurw...e, ze oszukał, ze sprzedał. To po co gracie jak tylko na tych ustawkach jedt sie w plecy??United po **** to grać takie plugawe kurwy ?
Podziwiam ludzi którzy na nich stawiali HeheheheUnited po **** to grać takie plugawe kurwy ?
**** cie to obchodziI po co przeklinasz nerwusie?? Zagra taki jeden z drugim faworyta po guwnokursie, a potem lament. Tak samo jak ci od tenisa. Co wpis to wkurw...e, ze oszukał, ze sprzedał. To po co gracie jak tylko na tych ustawkach jedt sie w plecy??
a jak myslisz, dzieki komu bukmacherzy sie utrzymuja ???? ktos musi na nich pracowac :]Zagra taki jeden z drugim faworyta po guwnokursie, a potem lament
Mi akurat swansea strzeli weszło. Rzucaj sie na MU i płacz, ze nie wygrali ehhhh.**** cie to obchodzi
to że gole tylko po karnych potrafią strzelać to nie moja wina. Mam nadzieje, że też coś wtopisz dziś ????
życzę Ci żebyś trafił kilka trafnych typów jeszcze... ale dla bukmachera ????Mi akurat swansea strzeli weszło. Rzucaj sie na MU i płacz, ze nie wygrali ehhhh.