Najpierw Wissa strzeliła na 0:1 po stałym fragmencie około 7 minuty. Następnie było 1:1 po palcach od słupka wturlala się dla Dębu trafił Żero. Druga połowie Wissa wygrała 0:4 ale mogło być spokojnie więcej. Na następne kolejki też wymyślimy jakieś bety pewnie w stronę Dębu bo powoli wraca skład.
Kurs, bukmacher? Takie posty nie przejdąSociedad win
Na tel jestem kurs sie ciagle zmienial i ciezko mi bylo to ogarnac, ale strzelili to najwazniejsze, kurs byl kolo 1.8.Kurs, bukmacher? Takie posty nie przejdą
ale przecież to murray i jak to on może przegrać mecz :] ludzie się nigdy nie nauczą że nazwisko nie graPrzecież Murray dzisiaj nie ma nic do powiedzenia, kwestia czasu że się połamie. Thiem dzisiaj go niszczy.
do czasu, jak sie uda Murrayowi wziac 2set to 3 to będzie ostre ciecie dla ThiemaPrzecież Murray dzisiaj nie ma nic do powiedzenia, kwestia czasu że się połamie. Thiem dzisiaj go niszczy.
Być może tak będzie, w tenisie wszystko jest możliwe, aczkolwiek do tej pory Andy zero argumentów.do czasu, jak sie uda Murrayowi wziac 2set to 3 to będzie ostre ciecie dla Thiema
http://www.sport247.live/en/homeMógłby ktoś wrzucić linka do strony ze streamami hd, które pojawiają się 5 minut przed zdarzeniem
bodajże sportslive24 albo podobnie, mam w zakładkach, ale na tel nie mogę znaleźć
Dzięki wielkie