Najpierw Wissa strzeliła na 0:1 po stałym fragmencie około 7 minuty. Następnie było 1:1 po palcach od słupka wturlala się dla Dębu trafił Żero. Druga połowie Wissa wygrała 0:4 ale mogło być spokojnie więcej. Na następne kolejki też wymyślimy jakieś bety pewnie w stronę Dębu bo powoli wraca skład.
Kurs, bukmacher? Takie posty nie przejdąSociedad win
Na tel jestem kurs sie ciagle zmienial i ciezko mi bylo to ogarnac, ale strzelili to najwazniejsze, kurs byl kolo 1.8.Kurs, bukmacher? Takie posty nie przejdą
... było blisko... Arminia Bielefield win @ 1.95 Unibet
ale przecież to murrayPrzecież Murray dzisiaj nie ma nic do powiedzenia, kwestia czasu że się połamie. Thiem dzisiaj go niszczy.
do czasu, jak sie uda Murrayowi wziac 2set to 3 to będzie ostre ciecie dla ThiemaPrzecież Murray dzisiaj nie ma nic do powiedzenia, kwestia czasu że się połamie. Thiem dzisiaj go niszczy.
Być może tak będzie, w tenisie wszystko jest możliwe, aczkolwiek do tej pory Andy zero argumentów.do czasu, jak sie uda Murrayowi wziac 2set to 3 to będzie ostre ciecie dla Thiema
http://www.sport247.live/en/homeMógłby ktoś wrzucić linka do strony ze streamami hd, które pojawiają się 5 minut przed zdarzeniem
bodajże sportslive24 albo podobnie, mam w zakładkach, ale na tel nie mogę znaleźć
Dzięki wielkie