>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
hehe na Milwauke widzialem 34 na bet, teraz jest 2.00....daje to surebet 12.5 kurs heh, jak ktos postawil na Bucks to pewnie zarobiony po taki mkursie i za wieksza kwote Toronto 4 pkt w 9 min gry...to srednio mniej niz pol punkta na minute!!:p
Ciekawi mnie tylko kto pogral ostro po kursie 1.002 all in na Toronto przy przewadze 25 pkt ???? ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Toronto +25 w polowie 3 kwarty teraz -2 hehe od 74 - 53 zdobyli cale 4 punkty Bucks 27 . Nie chce sie wierzyc ze to jest czyste naprawdę.

L 234

lalus85

Użytkownik
CZytałem wywiad z wlascicielem STSa w Forbes i jak sie wypowiada jak to jego firma ma wszystko najlepsze na rynku i zagraniczne firmy od nich zgapiaja i zapozyczaja to mnie smiech ogarnął

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Polecam na dzisiaj Piasta Gliwice po kursie 3.95 . Naprawdę warto. Ostatnio przydarzyły się dwie porażki z liderem Ekstraklasy Jagiellonią po bardzo dobrym meczu i ten mecz wcale nie musiał zakończyć się porażka.Świetną sytuacje miał Michał Masłowski który wspaniałym strzałem trafił w poprzeczkę i parę innych akcji które mogły nas doprowadzić do remisu. GKS GKS GKS !!! Potem przydarzyły się 3 remisy z takimi zespołami jak Lechia,Ruch Chorzów oraz Pniówek (mecz towarzyski) oraz dwa zwycięstwa w których było widać Piasta z poprzedniego sezonu zwycięstwo 3-2 z Arką Gdynia oraz 4-3 ze Śląskiem Wrocław. Dzisiaj powinny być 3 pkt zespół jest naprawdę zmotywowany do tego meczu. Brakuje w składzie Girdvainisa i prawdopodobnie Mateusza Maka. W składzie Arki prawdopodobnie zabraknie Abotta ,Vinicius, oraz Trytko. Jeszcze trochę o przeciwniku Arka bilans mówi wszystko na 7 meczy tylko jeden remis z Wisłą Płock 1-1 natomiast 6 porażek Arki(m.in Pogoń 5-1,Wigry 4-2,Łeczna 4-2,Piast 3-2,Lechia 2-1 itp.) Ten mecz musimy wygrać GKS TYLKO ZWYCIĘSTWO !!!

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
CZytałem wywiad z wlascicielem STSa w Forbes i jak sie wypowiada jak to jego firma ma wszystko najlepsze na rynku i zagraniczne firmy od nich zgapiaja i zapozyczaja to mnie smiech ogarnął
dlatego bet365 opuscil Polske - nie wytrzymal konkurencji i ogolnej zajebistosci stsu

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom