Dzięki mam NC+Może teraz ktoś chociaż powie dzięki
http://www.sports247web.us/2017/04/leicester-v-atletico-madrid-en.html
Dużo bramek dla Realu. Forma takiego Hummelsa nie powala na kolana. A Lewy to zupełnie niewidoczny. Plącze się po boisku jak większość BawarczykówBayern ewidentnie ryzykuje bo zostawiaja straszne dziury w obronie... mysle ze tutaj moze wpasc duzo bramek !
dokładnie zgadzam się z Tobą poczekam jeszcze parę minut 2 połowy i ostro ładuje w over 1.5 bramkiBayern ewidentnie ryzykuje bo zostawiaja straszne dziury w obronie... mysle ze tutaj moze wpasc duzo bramek !
kurs na over 2.5 @2.05
to tez lekka przesada mysle ze te 2.40-2.60 to jeszcze do przyjecia ale buki nie spia
Mi to samo zamykają, liczę, że Rochi wreszcie pokartkuje, jak cośzaczną faulować ????Wjebałem się w ten over żółtych kartek w Lester...Bez charakteru, jakby z góry założyli porażkę, zero ostrej gry... Za to mecz w Madrycie bajka! Żałuję, że tam nie zagrałem tego overa, bo Panowie dają z siebie wszystko. Narcyz robben miał dwie setki, ale jak zwykle musiał zejść na lewą nogę i czasu brakło Nie widzę tu niestety awansu Bayernu. Ryzyk fizyk, muszą się otworzyć, tu nie ma co czekac do 70 min. Tu trzeba strzelać zaraz po przerwie.
Metz - PSG 2 HT @ 2.11
oj , chyba nikt nie zdążył
Tez typ wart ryzyka choc 3 bramki chyba nie wpadna. Ale to Moje zdanieReal Madryt i powyżej 2.5 goli @4.90
Nie ty jeden umoczysz na tym :;/:Dalem Bergamo w siatke babek i z 6-4 dla nich 6-9 hahahahha........ Nie pojme tego nigdy ze wstrzele sie w taki moment