>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
No niestety GSW daje wjeżdżać pod kosz i raczej nie odskoczą.
No i te głupie straty, albo faul Pachuli, jak Curry za 3 trafiał.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Panowie co to za masówki lecą na GSW dzisiaj? Portland to nie jest jakaś drużyna z dołu tabeli, końcówkę sezonu mieli bardzo dobrą, a w dodatku to są PO, więc wiadomo że będzie walka. Ostrożnie z betowaniem wysokich handicapów w takich spotkaniach, tylko Spurs wczoraj się przejechali po przeciwnikach, ale takie obrazki będą rzadkie!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Panowie co to za masówki lecą na GSW dzisiaj? Portland to nie jest jakaś drużyna z dołu tabeli, końcówkę sezonu mieli bardzo dobrą, a w dodatku to są PO, więc wiadomo że będzie walka. Ostrożnie z betowaniem wysokich handicapów w takich spotkaniach, tylko Spurs wczoraj się przejechali po przeciwnikach, ale takie obrazki będą rzadkie!
Przesadzasz, Portland maja mecz zycia i tyle. 48 punktow na 56 w polowie.

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Mam takie nietypowe pytanie. Spotykam sie z tym juz 2-3 raz w tym miesiącu. Stawiałem mobilnie w sts gsw -5.5. Jestem przekonany o tym ze kliknąłem jeden raz postaw. Była 25 sekundowa autoryzacja i komunikat &quot;poprawnie przyjęto zakład&quot;. Potem nacisnąłem stronę główna. Wchodzę po 20 minutach w w historii mam zagrane dwa razy te same typy, o tej samej godzinie. Jestem pewien, na milion procent, ze nie stawiałem tego dwa razy.. spotkał sie ktoś z czyms takim u nich?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom