>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Ogląda ktoś Las Palmas? jak ten mecz się prezentuje?
ode mnie ostatki
benfica + PSG
1.82 Marathon - obie ekipy muszą wygrać dziś

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Ogląda ktoś Las Palmas? jak ten mecz się prezentuje?

ode mnie ostatki
benfica + PSG
1.82 Marathon - obie ekipy muszą wygrać dziś
Prezentuje się tak, że do ciekawszych nie należy. Ale Betis musi teraz przycisnąć.

Betis - 2,5 korka przy stanie 4:2 dla Betisu
@2,05

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygrana
BO6, a nie BO3 jak już, ale zaraz ktoś się przyczepi, że to nie jets bo, tylko jakoś inaczej, ale ja nazywam to bo, bo tak się mówi w darcie.

D 0

dutra

Gość
To jest tak że jak ktoś wygra po ct jedną rundę a drugą przegra ale wygra trzecią i potem przegra ze dwie to jak wygra tą ostatnią to wygra proste ????
A nie to wtedy remis będzie i od nowa wszystko

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Nie widziałem składów, ale nie było jakichś braków w Vardarze, że aż tak kurs poleciał?
Ja nie zauważyłem, wydaje mi się, że ktoś bardzo mocno powchodził w Veszprem, liczyłem na under w tym meczu , wchodzę na buka, a tu 2,39 więc zagrałem. Na Uni do końca utrzymało się 2.07 na Veszprem, kiedy 1x i 365 obniżyli - spadek tuż przed meczem. Publiczność była zdecydowane za Vardarem, no i mecz życia grał Sterbik.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Ja nie zauważyłem, wydaje mi się, że ktoś bardzo mocno powchodził w Veszprem, liczyłem na under w tym meczu , wchodzę na buka, a tu 2,39 więc zagrałem. Na Uni do końca utrzymało się 2.07 na Veszprem, kiedy 1x i 365 obniżyli - spadek tuż przed meczem. Publiczność była zdecydowane za Vardarem, no i mecz życia grał Sterbik.
Mecz życia Sterbik grał już pewnie kilkadziesiąt razy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom