Prezentuje się tak, że do ciekawszych nie należy. Ale Betis musi teraz przycisnąć.Ogląda ktoś Las Palmas? jak ten mecz się prezentuje?
ode mnie ostatki
benfica + PSG
1.82 Marathon - obie ekipy muszą wygrać dziś
Nie widziałem składów, ale nie było jakichś braków w Vardarze, że aż tak kurs poleciał?już nic się nie wydarzy, ktoś ładnie wtopił bo kurs poleciał godzine przed meczem na Veszprem z 2,07 do 1,6.
DO ILU W TA DOGRYWKE SIE GRA ?No i co z tym CS'em bo jest 15:15?
BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygranaDO ILU W TA DOGRYWKE SIE GRA ?
DZIEKI , ALE I TAK NIC NIE CZAJE Z tego co pizesz ????BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygrana
BO6, a nie BO3 jak już, ale zaraz ktoś się przyczepi, że to nie jets bo, tylko jakoś inaczej, ale ja nazywam to bo, bo tak się mówi w darcie.BO3 Jak jakas druzyna wygra 3:0 po stronie CT np teraz Faze to potem 1 runde w terro i maja wygrana
taki kurs to był wcześniej jak FaZe miało ze 3 rundy straty :grin:Złapane Faze po @4.80, jazda z tymi leszczami.
Ja nie zauważyłem, wydaje mi się, że ktoś bardzo mocno powchodził w Veszprem, liczyłem na under w tym meczu , wchodzę na buka, a tu 2,39 więc zagrałem. Na Uni do końca utrzymało się 2.07 na Veszprem, kiedy 1x i 365 obniżyli - spadek tuż przed meczem. Publiczność była zdecydowane za Vardarem, no i mecz życia grał Sterbik.Nie widziałem składów, ale nie było jakichś braków w Vardarze, że aż tak kurs poleciał?
Po połowie zagrałem od razu, teraz marne @2taki kurs to był wcześniej jak FaZe miało ze 3 rundy straty :grin:
Przy 3-3 w dogrywce mamy kolejną dogrywkę. Raczej proste.To jest tak że jak ktoś wygra po ct jedną rundę a drugą przegra ale wygra trzecią i potem przegra ze dwie to jak wygra tą ostatnią to wygra proste ????
a jak przegra to przegra???To jest tak że jak ktoś wygra po ct jedną rundę a drugą przegra ale wygra trzecią i potem przegra ze dwie to jak wygra tą ostatnią to wygra proste ????
Mecz życia Sterbik grał już pewnie kilkadziesiąt razy ????Ja nie zauważyłem, wydaje mi się, że ktoś bardzo mocno powchodził w Veszprem, liczyłem na under w tym meczu , wchodzę na buka, a tu 2,39 więc zagrałem. Na Uni do końca utrzymało się 2.07 na Veszprem, kiedy 1x i 365 obniżyli - spadek tuż przed meczem. Publiczność była zdecydowane za Vardarem, no i mecz życia grał Sterbik.