Przepraszam Was najmocniej, typ był -4,5pkt, Moskwa cały czas prowadziła, więc nie mogło być +, moja pomyłkaMoskwa + 4,5pkt 4 kwarta @1.82
A nie tripel to ma być do promocji?Czy trzeba coś na stronie totolotka klikać specjalnie by zagrać kupon bez podatku? Dziś jest ich ta promocja, ale co układam dubla i mam ako ponad @2,00 to przelicza mi możliwą wygraną z podatkiem... Ktoś wie jak pomóc?
Próbowałem tez i tripla i nic...A nie tripel to ma być do promocji?
chyba żartujesz że o 1 punkt się tak prujesz xD!Dzięki ATP za ten over w Mediolanie
Zaaktualizuj Excela bo Ci błędy wywala
21:22... Kazan 2 trojki pod rzad zabilo...Brak obrony, ale gra ostatnia z przedostatnia druzyna...W Milano vs Kazan Under 42(1sza kwarta)@ 1.95 w 5Dimes
Prawilnie przypominam..
Dałem under 42.5 ;(21:22...minus: Kazan 2 trojki pod rzad zabilo...Brak obrony, ale gra ostatnia z przedostatnia druzyna...
Nie pruje ???? Mówię mu tylko o aktualizacji ????chyba żartujesz że o 1 punkt się tak prujesz xD!
Zagłębie już parę razy łamało na swoje z Jagą, nawet w tym sezonie, może znowu?Sędzia ukradł Zagłębiu karnego ????
nie byłbym taki pewny , cofa nogę, jeśli go Kelemen dotyka to się wywraca jak aktor w teatrze. A to już sędziemu daje do myślenia.Sędzia ukradł Zagłębiu karnego ????
Ale nie w momencie gdy walcza o mistrza, mogli ewentualnie zrobic 2/2, do tego bts w 2 polowachZagłębie już parę razy łamało na swoje z Jagą, nawet w tym sezonie, może znowu?
albo mogą zrobić , ze w drugiej polowie będą dwa samoboje , a jeden gol padnie po odbiciu sie od sedziego .Ale nie w momencie gdy walcza o mistrza, mogli ewentualnie zrobic 2/2, do tego bts w 2 polowach