Żenada, już dawno powinieneś bana dostać. Ja nie wiem co się dzieję z administracją tego forum.***** kazdy sie boi odezwac, jak sie bedziecie dalej bali odezwac to nas zjedza zjedza *****!
Można, ale tylko na chacie, przynajmniej ja kiedyś tak anulowałem (na moje nieszczęście, bo dobrych skutków to nie miało, bo kupon był przegrany :jezora ???? . Tylko to już było zanim STS wprowadził szybkie wypłaty. Jeśli nie masz konta w bankach, które obsługują szybkie wypłaty, to rano możesz dobijać się na chat sts'a i się uda, a jeśli masz w banku, z którego wypłacają w pół godziny to też nie problem, bo zaraz wypłata dojdzie i możesz zrobić depozyt ????Mozna anulowac wyplate w STS'ie ?
Pewnie dokończą na innym korcie, ale kiedy, nie mam pojęcia.Ma ktoś info co z meczem Estrella - Diez?
4-1Futsal. Copa America. Argentina
2:00 Argentina - Bolivia -2 1 połowa 1.85
Powinni wygrac 2 a w najgorszym wypadku zwrot
Pozdrawiam nie moja dziedzina ale warto zaryzykowac moim zdaniem za drobne oczywiście
Ja zleciłem wczoraj dwie wypłaty i czekam na nie, a w świetle tego co się aktualnie dzieje, niepokoi mnie trochę to, że ich strona nie działaWypłacał ktoś ostatnio z uni ? Wczoraj wplaciłem skrillem, pogralem trochę, chciałem wypłacić tą samą metodą i patrzę ze mogę tylko na konto ? Mogą odblokować skrilla, jest sens pisać ? Na konto już bezpośrednio z buka nie wypacalem parę lat i tu pytanie czy po ostatnich zajsciach nawet kwota nieduża ok 1k jest bezpieczna prosto z uni na konto ?
Na skrilla wypłacałeś?Ja zleciłem wczoraj dwie wypłaty i czekam na nie, a w świetle tego co się aktualnie dzieje, niepokoi mnie trochę to, że ich strona nie działa