caveman
Użytkownik
0:0 pikuśSwansea - Boro poniżej 1,25 azjan 1,92 Óni
azjan -1 dla Swansea nie wszedł, gdyby sędzia odgwizdał karny w 86 min po rzucie wolnym Sigurdsona to był by zwrot ehh
0:0 pikuśSwansea - Boro poniżej 1,25 azjan 1,92 Óni
To można przepieprzyć siedem punktów odbierając serwis? Chciałbym to zobaczyćTurczynki nie wykorzystały 8 meczowych z rzędu,
14-13 14-14 15-14 15-15 16-15 16-16 itp itpTo można przepieprzyć siedem punktów odbierając serwis? Chciałbym to zobaczyć
To inna rozmowa ????14-13 14-14 15-14 15-15 16-15 16-16 itp itp
Po prostu nie oddały inicjatywy Bulgarkom i cały czas to one miały meczowe, w końcówce klapa i 3 pkt z rzędu strata.
No nie wiem, czy Bruk-Bet zadowoliłby się remisem. Niby to 1pkt, ale biorąc pod uwagę ich rozkład ostatnich 3 kolejek, nawet z jednym punktem dziś zdobytym mogą zaliczyć wylotkę do grupy spadkowej, a jak wczoraj pokazał Górnik Łęczna, różnice będą tam malutkie i łatwo może dojść do powtórki z Podbeskidzia :]
liczyłem, że Bruk-Bet coś szybko ustrzeli i zrobi się mecz, a tu kiszka... remis ich urządza to możliwe, że się dogadali ????
1 pkt lepszy chyba niż 0 :grin:No nie wiem, czy Bruk-Bet zadowoliłby się remisem. Niby to 1pkt, ale biorąc pod uwagę ich rozkład ostatnich 3 kolejek, nawet z jednym punktem dziś zdobytym mogą zaliczyć wylotkę do grupy spadkowej, a jak wczoraj pokazał Górnik Łęczna, różnice będą tam malutkie i łatwo może dojść do powtórki z Podbeskidzia :]
:;/:
No tak, ale wiesz, pisałeś w sensie dogadania się na remis, co nie wydaje mi się prawdopodobne :jezora:1 pkt lepszy chyba niż 0 :grin: