opensparviere
Użytkownik
Co by nie mówić, ale tb Fognini zagrał niemal bezbłędnie. Już był 19 kurs na niego, naprawdę świetnie się bawię na tym meczu, prawie jak u Linette ostatnio ????
Z takim kursem ja bym grał, Reading po przerwie rzuci się na Rotherdam bo szkoda tracić punkty z taką drużyną, a jednak walczą o jak najlepsze miejsce w play-offWarto na ten Reading po przerwie?
Oni nawet nie mają zapewnionych jeszcze PO. Może być łamak ale, coś mi mówi że nie będzie.Z takim kursem ja bym grał, Reading po przerwie rzuci się na Rotherdam bo szkoda tracić punkty z taką drużyną, a jednak walczą o jak najlepsze miejsce w play-off
pobierz sobie rozszerzenie do Google Chrome "SportZone" i masz wszytskie streamy od A do ZMa ktoś fajna stronke gdzie mozna ogladac streamy ? np. Reading - Rotherdam teraz. Dzięki/
Pobrałem ale nie wiem jak to wlaczyć. Trzeba wejsc na jakas strone czy jak ?pobierz sobie rozszerzenie do Google Chrome "SportZone" i masz wszytskie streamy od A do Z
ile masz piłki nożnej teraz na tym ? na stronce tylko 16...Pobrałem ale nie wiem jak to wlaczyć. Trzeba wejsc na jakas strone czy jak ?
Dobra juz jest znalazlem ;p
Dzięki
Brighton już 2-0. Cisną mocno do Premier League.Lechia 1,55
Brighton 1,50
AKO 2,28