>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
WBA-Liverpool
Liverpool over 3.5 rr
@1.7
iForbet
Wjeżdżam jak dzik w żołędzie. 45&#39; na nabicie 3 rogów przez gości. Myślę, że bardzo realne pomimo prowadzenia 1-0, grając na trudnym terenie będą chcieli dobić rywala i zapewnić sobie 3 punkty. Miejmy nadzieję, że Liverpool podtrzyma forme w nabijaniu cornerow ????

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
WBA-Liverpool

Liverpool over 3.5 rr
@1.7
iForbet

Wjeżdżam jak dzik w żołędzie. 45&#39; na nabicie 3 rogów przez gości. Myślę, że bardzo realne pomimo prowadzenia 1-0, grając na trudnym terenie będą chcieli dobić rywala i zapewnić sobie 3 punkty. Miejmy nadzieję, że Liverpool podtrzyma forme w nabijaniu cornerow ????
Nie podtrzyma, bo obstawiłem over :grin:

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
WBA-Liverpool
Liverpool over 0.5 kartki
@1.70
iForbet
Moss zaczyna rozdawanie kartek, Liverpool już kilka ostrych wejść zaliczył, pod koniec będą chcieli utrzymać wynik więc nie będzie kalkulacji. Jazda!

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
WBA-Liverpool
Liverpool over 1.5 kartki
@1.9
iForbet
Podbijam kartki jak wyżej, tym razem za pół stawki. Lecz sądzę, że jeszcze coś zobaczą w kolorze żółci za przedłużane itp.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
WBA-Liverpool

Liverpool over 3.5 rr
@1.7
iForbet

77&#39; ✅ Brawo The Reds ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Bardzo dobrze, Ibra zawalił dwa ostatnie mecze... pretensje ma do każdego oprócz do siebie.Owszem jest najlepszym strzelcem ale jest chyba najmniej skuteczny.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Bardzo dobrze, Ibra zawalił dwa ostatnie mecze... pretensje ma do każdego oprócz do siebie.Owszem jest najlepszym strzelcem ale jest chyba najmniej skuteczny.
Zawalił dwa mecze to fakt, ale nie wystawienie go przeciwko Chelsea? Kto tam ma strzelać bramki, Rashford, który ma ich 4 w sezonie albo Mkhitaryan, który siedzi na ławie ???? ?

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Rashforda moim zdaniem nie można oceniać bo jest rzucany po skrzydle ;) dziś gra na swojej nominalnej pozycji. Tak aby być sprawiedliwym to Ibra nie zawalił tylko i wyłącznie tych dwóch spotkań a znaczną ilość z tych zremisowanych i to wcale nie mówię o tym,że ma zamieniać każdą sytuację na bramkę. Mówię o meczach w których maścił na potęgę, tak jakby chociażby przeciwko Stoke ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom