>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
klook 366

klook

Użytkownik
Newcastle 2,0
zostało pół godziny gry, 16-3 w sytuacjach bramkowych, Brighton wygrało i ma 4pkt przewagi, muszą coś wcisnąć, bo im odjadą
Tylko kto ma tam strzelać, skoro Gayle out?
Edit: Forma dzisiaj widzę ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Newcastle 2,0
zostało pół godziny gry, 16-3 w sytuacjach bramkowych, Brighton wygrało i ma 4pkt przewagi, muszą coś wcisnąć, bo im odjadą
Co za dzień, Lascelles 1-0 ;), mam nadzieje, że ktoś podąża, bo ostro dzisiaj weszło

Otrzymane punkty reputacji: +2
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Tia... 1-0. Dobry dzień, wszystko wchodzi.
Trzeba to wykorzystać. Szukam dalej ;)
Podsumowanie dzisiejszego dnia:
Athletic Bilbao i btts kurs 2,63 (z działu typy dnia, tam mam dotychczas 100% skuteczność) ✅✅✅
Fenerbahce 3 kwarta -6,5pkt kurs 2.02 ✅✅✅
Fenerbahce 3,5 ✅✅✅
4 kwarta Fenerbahce -8,5pkt kurs 1,8 ✅✅✅
Jong Ajax 1,39
PSG 1,29
AKO 1,8 ✅✅✅
Jong Ajax 2,15 ✅✅✅
Newcastle 1,8; 2.0 stracili frajersko bramkę na 1-1 w 97 minucie łosie i Brighton im odjedzie ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisal -&gt;SeeloweN
jakieś argumenty&gt;?oprócz tego, że dasco ma czajnik zamiast głowy?
Johnson świetny serwis. Oglądałem oba mecze Amerykanina oraz Hiszpana. Amerykanin mimo przełamania ze strony Browna po kilku gemach odnalazł się i doprowadził do Tie-breaka. Którego wygrał bo walce 14-12. Drugi set już kontrolowany od początku przełamanie bodajże w 5 gemie. i kontrolowanie spotkania do samego końca. Johnson przegrał ostatnio z takimi rywalami ja Federer,Mahut,Clic,Sock. Można powiedzieć tylko 4 porażki od lutego dokładnie (18 lutego). Zwycięstwa ostatnimi czasy z Isnerem,Escobedo,Nishoka,Kozlovem,Andersonem. Czuję ten typ z powodzeniem ponieważ tak jak już mówiłem oglądałem Verdasco i wczoraj mnie nie zachwycił można powiedzieć mimo wyniku 2-0 męczył się z Kickeriem. Słabo utrzymywał serwis i można było by poszukać wielu innych błędów które w tym meczu popełnił Verdasco. Polecam ten typ. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom