Tylko kto ma tam strzelać, skoro Gayle out?Newcastle 2,0
zostało pół godziny gry, 16-3 w sytuacjach bramkowych, Brighton wygrało i ma 4pkt przewagi, muszą coś wcisnąć, bo im odjadą
Co za dzień, Lascelles 1-0 , mam nadzieje, że ktoś podąża, bo ostro dzisiaj weszłoNewcastle 2,0
zostało pół godziny gry, 16-3 w sytuacjach bramkowych, Brighton wygrało i ma 4pkt przewagi, muszą coś wcisnąć, bo im odjadą
Escobedo win 2.91
marathonbet
Jong Ajax 2,15
jakieś argumenty>?oprócz tego, że dasco ma czajnik zamiast głowy?Johnson - Verdasco typ 1 @2.84 Bet-at-home
Burton - Ipswich over 1,5
Angers - PSG over 9,5 rożnych
Bilbao - Las Palmas 1
AKO: 3,71 w STS
Podsumowanie dzisiejszego dnia:Tia... 1-0. Dobry dzień, wszystko wchodzi.
Trzeba to wykorzystać. Szukam dalej
Johnson świetny serwis. Oglądałem oba mecze Amerykanina oraz Hiszpana. Amerykanin mimo przełamania ze strony Browna po kilku gemach odnalazł się i doprowadził do Tie-breaka. Którego wygrał bo walce 14-12. Drugi set już kontrolowany od początku przełamanie bodajże w 5 gemie. i kontrolowanie spotkania do samego końca. Johnson przegrał ostatnio z takimi rywalami ja Federer,Mahut,Clic,Sock. Można powiedzieć tylko 4 porażki od lutego dokładnie (18 lutego). Zwycięstwa ostatnimi czasy z Isnerem,Escobedo,Nishoka,Kozlovem,Andersonem. Czuję ten typ z powodzeniem ponieważ tak jak już mówiłem oglądałem Verdasco i wczoraj mnie nie zachwycił można powiedzieć mimo wyniku 2-0 męczył się z Kickeriem. Słabo utrzymywał serwis i można było by poszukać wielu innych błędów które w tym meczu popełnił Verdasco. Polecam ten typ. PozdrawiamNapisal ->SeeloweN
jakieś argumenty>?oprócz tego, że dasco ma czajnik zamiast głowy?
Angers - PSG, PSG @ 1.32
Newcastle - Leeds, over 1.5 FT @ 1.33
Athletic Bilbao - Las Palmas, Bilbao @ 1.35
AKO: 2.37 Expekt
Bilbao - Las Palmas, under 7.5 FT @ 1.60 Expekt