>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Coś słowacja odwala z hokeja towarzyskiego Węgry takie słabe a słowacy jeszce słabsi ???? Poleciałem po bandzie na tym meczu ,kurde nic mi nie wchodzi jak widać ,jedynie live trafiłem tylko
Dzięki za ten typek co ktoś podawał ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Mecz przełożony na pewno będzie.pilkarze bvb nawet na stadion nie jadą. I dobrze.
Ciekawe jak forbet to rozliczy, np jeśli się miało trypla z tym meczem, aby nie było podatku (wskoczy podatek 0,94?). Albo jeśli singla, to zwrot całości stawki czy jako kurs 1.0 czyli z podatkiem 0,94 stawki ????
Barca chyba dzis lekko wygra.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Zastanawiam się nad dokładnym wynikiem w Turynie. Hmmm chodzi mi po głowie 2:0 i 2:1 dla Juve i się zdecydować nie mogę ???? Na LM trzeba fun bety robić bo tu żadnego value być nie może.
Padło na 2:0 pierwsza myśl najlepsza.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Mecz przełożony na pewno będzie.pilkarze bvb nawet na stadion nie jadą. I dobrze.

Ciekawe jak forbet to rozliczy, np jeśli się miało trypla z tym meczem, aby nie było podatku (wskoczy podatek 0,94?). Albo jeśli singla, to zwrot całości stawki czy jako kurs 1.0 czyli z podatkiem 0,94 stawki ????

Barca chyba dzis lekko wygra.
Pytałem na livechacie forbetu i dostałem taką odpowiedź: zakład zachowuje ważność do jutra.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom