portowiecmks
Użytkownik
Mia-Boston
2 kwarta
under 53,5
1.83
Mia-Boston
2 kwarta
under 53,5
1.83
no to piekna ustawka.251 na becie
Dobre ziom, reputa poszła za poprzedni, ale za to potrójnaSao Bento - Ponte Preta 70'
over 2.5 1,90
bet365
Tylko nie argumentuj jak niektórzy NBA... .Że tam jest tyle kasy, że nie potrzebują ustawek. Zawsze znajdzie się ktoś komu zawsze będzie mało...Jak tak czytam wasze posty o Nadalu i tym kursie na 0-6, to przypomniało mi się, ze swego czasu był tutaj na forum taki jeden Marcin "ustafka". Wprawdzie największym ustawiaczem w ATP był wg niego Djoko, ale i Nadalowi się oberwalo czasem :]
caloroczny w zwyczaju ma kursy na ekstremalne wydarzenia duzo wieksze od pozostalych bukowDziwne bardzo bo np. na William Hillu juz tylko 71.0 a na becie 251???
Tak przynajmniej pokazuje oddsportal. Wałki..wałeczki....
Dobre ziom, reputa poszła za poprzedni, ale za to potrójna
W sumie to nie napisałem tego z zamiarem opowiadania się po ktorejs ze stron, tak mi się tylko przypomniał ten user, bo często dostarczal sporej dawki smiechu No ale skoro już zabrałem glos, to moje zdanie jest takie, ze sport już dawno przestal być czysty (o ile w ogole kiedyś był?), a najwięcej walkow przez wszystkie lata obstawiania zauwazylem chyba wlasnie w tenisie. Przyczyna to oczywiście pojawienie się niezliczonych już firm bukmacherskich na swiecie.Tylko nie argumentuj jak niektórzy NBA... .Że tam jest tyle kasy, że nie potrzebują ustawek. Zawsze znajdzie się ktoś komu zawsze będzie mało...
Tak, tak.. Jestem Macierewiczem bukmacherki.. Wszędzie widze zamach i teorie spiskowe :].
Zgadzam się w 100%..W sumie to nie napisałem tego z zamiarem opowiadania się po ktorejs ze stron, tak mi się tylko przypomniał ten user, bo często dostarczal sporej dawki smiechu No ale skoro już zabrałem glos, to moje zdanie jest takie, ze sport już dawno przestal być czysty (o ile w ogole kiedyś był?), a najwięcej walkow przez wszystkie lata obstawiania zauwazylem chyba wlasnie w tenisie. Przyczyna to oczywiście pojawienie się niezliczonych już firm bukmacherskich na swiecie.
2-0 dziękuje :]Ktoś gra Basica 2.35 ja bym zaryzykował go po dobrym kursie ????
1 kwarta dnowarto grac ten boston?
11Philipp Kohlschreiber over 11.5
2.0
bet365
charlotte over 120,5 nie trafiają wolnego na koniec i wynik 120.Tragedia.. W ciągu kilku minut trzeci mecz gdzie zatwierdza beta i pada gol.. Kulka w łeb.