>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.

Over 4,5 żk w meczu Czarnogóra - Polska @ 1,85

Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.

Zvenigorod 15:10 HT ????
No i pięknie! Zakład na ✅ Polacy zwycięstwo! Świetna atmosfera w knajpie i o dziwo moja kobieta nie popsuła humoru. Powodzenia w nocy!

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ktoś gra Basica 2.35 ja bym zaryzykował go po dobrym kursie ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Rozumiem wracać po kontuzji ale to nie jest pierwszy mecz a ona wygląda jakby totalnie nie wiedziała jak się ustawić do piłki. Przecież jej praca na nogach to wygląda jakby była totalnie surowa.
WTA jest niesamowite ???? Nagle nogi chodzą i wszystko w korcie.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Ło panie na Impelki Wrocław kursi 1.72 -1,5 Impelki musza wygrac za 3 i wyprzedza Chemika, nie wypuszcza tego brac kurs poki jeszcze wysoki, bo mecz za 2 dni.
Stawiać -1,5 po 1,72 a po meczu liczyc kase, ostatni mecz zagrany na bet365 i dowidzenia ????

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Rozumiem wracać po kontuzji ale to nie jest pierwszy mecz a ona wygląda jakby totalnie nie wiedziała jak się ustawić do piłki. Przecież jej praca na nogach to wygląda jakby była totalnie surowa.
WTA jest niesamowite Nagle nogi chodzą i wszystko w korcie.
Dawno nie widziałem tak fatalnej gry przy siatce u jakiejś zawodniczki ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Najlepsze, że każda zawodniczka, która wzięłaby rakietę i umiała przebić na drugą stronę byłaby w stanie wygrać z Keys bo ona sama przegrała ten mecz robiąc tonę UE.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
NBA jest nieprzwidywalne, tam ustawek nie musza robić. Kasy tam jest jak lodu.
Bukmacherzy wystawili kursy jakby Clipers grało z Siarką Tarnobrzeg.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom