No i bajka, dzięki.
No ja pogralem za drobne win SKIVE @2,7ale najlepsze jest ze 5 minut do konca byli w plecy i byla @30 na win ich no i wyciagli ????Skive jaki łamak ???? over 2.5
Inegolspor - Tokatspor 74'
over 4.5 1.83
Bet365
Ale lekko..
Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.No ja pogralem za drobne win SKIVE @2,7ale najlepsze jest ze 5 minut do konca byli w plecy i byla @30 na win ich no i wyciagli ????
Tez to chce zagrac ale poczekam na live. Mysle ze ostrożnie zaczną a Kassai tez od razu nie bedzie szastał kartkamiKtoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.
Over 4,5 żk w meczu Czarnogóra - Polska @ 1,85
Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.
No bedzie na pewno goraco czarnogora goracy teren ja licze na naszego asa LEWEGO ze cos tam wkreci na pewno go mocno beda faulowac a wiadomo kto strzela karne : wiec gram co moge bo TIPICO nie mam mozlwosci gry na kartki czy rogi , no a tak na marginesie to tym slabszym ligom w Dani trzeba sie przygladnac mocniej hihihi...Ktoś mnie pytał na PW o ten mecz i tam mówiłem, że bramki to mogą bardzo szybko wpaść. Połamali to ich, ja zarobiłem na overze i każdy zadowolony.
Over 4,5 żk w meczu Czarnogóra - Polska @ 1,85
Dla mnie promo. Kassai przeważnie trochę kartek daje. Za prowokację, przepychanki też będą kartki. Wbijam dość mocno.
mocno przeciętna ekipa wywala krezusa, no bywa i tak.KAC Klagenfurt - EC Red Bull Salzburg dnb 2 @ 2,05
Chyba nie robi bo nie chce mi się wierzyć żeby tego nie wygrały jakby im zależałoChemikowi robi jakąś różnice czy dzisiaj wygrają czy przegrają? Pilne