Dobra, jak kogoś interesuje czemu 365 sie zawija i reszta to cos tam się dowiedziałem. Trafiłem dzisiaj na znajomego który kilkanascie lat temu liznał troche władzy i ogarnia
finanse i prawo europejskie. Pytam go o ta ustawe i ze sie buki zawijają. On mówi , że óglonie ta ustawe by mieli w d.. wszyscy jak ta w 2009 ale teraz rzad, szczegolnie jacys tam ludzie z komisji i finansach ( coś takiego powiedzial ) niby wysłali przed ustawa do zagranicznych bukmacherów informacje o tej ustawie, co wprowadza.. ale najwazniejsze, że na tych wyslanych kartach byla pieczec komisji eu ds czegoś tam. Niby tam byl punkt, że jeśli beda dzialac w PL bez odpowiedniej licencji, komisja ue może podkopac ich w innych krajach eu, co by spowodowało efekt domino i nie cheć kolejnych krajow do tych bukmacherów i ustawy podobne jak w PL. Jako ze PL ma aprobate komisji ue, a firmy znajudja sie na gibraltaze,malcie, gujanie francuskiej przynaleza do UE, Dlatego rezygnuja z rynku PL zeby sie nie narażać innym. A np Marathon czy
1xbet ? Oni maja w d.. pieczec ue bo
rosja nie nalezy do ue ani curacao. Dlatego te firmy nie wycofaja się z rynku. Nie powinny. Tyle teori a praktyka pokaże. Jest jeszcze mozliwosc wspolpracy nietorych bukmacherów z organami ściganania. Np bukowi nie na reke ze duzo wygrywasz wiec moze cie podpier.. do wladz, zapis pkt na
Unibecie np. Nie wymadrzajcie się, tylko sie dowiedzialem to napisałem.