>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Gdzie jest opcja zamykania zakładów tak jak w Bet365 ?
&quot;sprzedaj kupon&quot;. Słaby deal jak zakład wchodzi, ale albo mi się wydaje, albo jak zakład nie wchodzi, nawet mocniej to można zamknąć z mniejszą stratą niż w becie

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Gra tam ktos dłużej w tym 1xbet albo marathonie? Ile tam można maxa dać np dziś na Rogera?
Grałem z pół roku to i limitowali mnie nawet do 400 na NBA i 80 na ręczną chyba. Taki + że wypłaty na skrilla sekundowe
//Edit:
Na zawodników w NBA mam limit 160, ręczna 110

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
&quot;sprzedaj kupon&quot;. Słaby deal jak zakład wchodzi, ale albo mi się wydaje, albo jak zakład nie wchodzi, nawet mocniej to można zamknąć z mniejszą stratą niż w becie
No dzięki.
Ale ogolnie to jakie buki sa godne polecenia teraz jesli bet365 nie ma ,to gdzie warto grac?
Chodzi mi o kursy,zamykanie zakładów z łatwością jak tam. Unibet znam a Bah to wiadomo.
A reszta ?

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Nie robili wam problemów z wypłatami? Bo widzę, ze oferta dość szeroka i dobrze rozbudowana na poszczególne wydarzenia. Tylko na surebetach mają 1/10, a od SBR d- ????
Poczytam jeszcze i skorzystam może z tych bonusów powitalnych. Długo was weryfikowali?

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Nie robili wam problemów z wypłatami? Bo widzę, ze oferta dość szeroka i dobrze rozbudowana na poszczególne wydarzenia. Tylko na surebetach mają 1/10, a od SBR d- ????
Poczytam jeszcze i skorzystam może z tych bonusów powitalnych. Długo was weryfikowali?
Ja dzisiaj zrobiłem pierwszą wypłatę 300zł na skrilla i doszła po 6 minutach bez problemów ????

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Panowie zakłąd systemowy 2 z 5 oznacza że wystarczy że wejdą 2 zaklady z 5 i kupon jest na ++ tą kwotę która do wygrania ???.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Można grać od razu za bonus ?
1. Użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota doładowania uaktywniająca bonus to = 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobiste w swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.

Roger jednak nie złamał ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom