u mnie 1,72 na over 33,5... to jakas porazka ????Szczerze mówiąc Oferta. Na bet365 dotyczącą Russella nie zadowala mnie.. 1.74 na powyżej 31.5 Punktow.. Liczyłem na wyższy kurs nawet za większą ilość punktów no ale chyba i tak z tego skorzystam za większość swojego budżetu
Myślałem żeby to zagrać i dorzucić jakiś Over Isaha Thomasa ale waham się co do tego drugiegou mnie 1,72 na over 33,5... to jakas porazka ????
52:24 :jezora:Panowie, wiecie jak reczna sie skonczyla?
Przyznaj sie, nie warto oszukiwac bo jak napisales ona(kasjerka)edzie musiala zaplacic a sie nie przyzna bo straci wiarygodnosc w pracy. Ja bym polecal zwrocic uwage ???? .Przychodzicie do banku wplacacie 500zl kobieta zamiast 500 wplaca Wam przez pomylke 5000. Co robicie?
Nie jest to wielka kwota ,ale lekki dylemat moralny ????
pieknie im nawrzucali w drugiej polowie, linia pre +29,5 na plus ????52:24 :jezora:
chociaż tyle, że Hayward już 20pkt do połowy, to Pacers musieli tego buzzera trafić ????na pewno gram Utah @ 1.80
i over 21,5 Hayward @ 1.83
Pacers b2b, powrót Haywarda do swojego rodzinnego miasta, ostatnio grał strasznie niemrawo i trochę krytyki na niego spadło, to najlepszy moment na odkupienie win.
Co do reszty meczów zaraz zrobię co mam zrobić i się przyglądnę, trzeba przyznać, że Wizards wyglądają obiecująca, szkoda że wyjazd :wink: