>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Szczerze mówiąc Oferta. Na bet365 dotyczącą Russella nie zadowala mnie.. 1.74 na powyżej 31.5 Punktow.. Liczyłem na wyższy kurs nawet za większą ilość punktów no ale chyba i tak z tego skorzystam za większość swojego budżetu

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Pamietam na uczelni byl jaki koles, ktory tam wykladal i nazywal sie tak samo jak ja. Kiedys babki w rektoracie sie pomylily i zamiast wysalc mi 3 stowy stypendium wyslali mi jego wyplatke 3k:d

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Szczerze mówiąc Oferta. Na bet365 dotyczącą Russella nie zadowala mnie.. 1.74 na powyżej 31.5 Punktow.. Liczyłem na wyższy kurs nawet za większą ilość punktów no ale chyba i tak z tego skorzystam za większość swojego budżetu
u mnie 1,72 na over 33,5... to jakas porazka ????

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Currego nie ma w ofercie bet 365 na same punkty ???? chyba dla nich też jego forma to zagadka ???? może rzucić 40 pkt a może 15 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Przychodzicie do banku wplacacie 500zl kobieta zamiast 500 wplaca Wam przez pomylke 5000. Co robicie?

Nie jest to wielka kwota ,ale lekki dylemat moralny ????
Przyznaj sie, nie warto oszukiwac bo jak napisales ona(kasjerka)edzie musiala zaplacic a sie nie przyzna bo straci wiarygodnosc w pracy. Ja bym polecal zwrocic uwage ???? .

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Chile over 2,5 ⛔ 1:1
na pewno gram Utah @ 1.80
i over 21,5 Hayward @ 1.83
Pacers b2b, powrót Haywarda do swojego rodzinnego miasta, ostatnio grał strasznie niemrawo i trochę krytyki na niego spadło, to najlepszy moment na odkupienie win.
Co do reszty meczów zaraz zrobię co mam zrobić i się przyglądnę, trzeba przyznać, że Wizards wyglądają obiecująca, szkoda że wyjazd :wink:
chociaż tyle, że Hayward już 20pkt do połowy, to Pacers musieli tego buzzera trafić ????
Wizards do HT @ 2.60

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom