kto ze mną gra chyba nie wie co z pieniazkami robić : )))Cuevas 2 set 2.25
Szkoda Borussi i zaprzepaszczenia dwubramkowego prowadzenia do przerwy... Teraz jeszcze pograłem Cuevasa w singlu po kursie 2,1 - czuję, ze to ogarnie
o człowieku współczuję też chciałem schalke grać przez moment ????Szkoda Borussi i zaprzepaszczenia dwubramkowego prowadzenia do przerwy... Teraz jeszcze pograłem Cuevasa w singlu po kursie 2,1 - czuję, ze to ogarnie
1 runda opóźnienia na turniejach online musi być -> wynika to z opóźnienia serwerów z GOTV. Bet365 jest na żywo, bez opóźnień (jak to zrobili nie mam pojęcia). Także tylko twitch, niektóre rosyjskie ewentualnie szybciej działają niż te globalne
No ale czasem na sts (rzadko bo rzadko) ale jednak zdarza się, że da się obstawiać rundy poszczególne z kilkusekundowym opóźnieniem, widząc co się w danej rundzie dzieje na żywo. To chyba jedyne wyjście oglądać na bet a grać w sts te rundy bo bet rzadko daje opcję gry na rundyNorth @2.25
1 runda opóźnienia na turniejach online musi być -> wynika to z opóźnienia serwerów z GOTV. Bet365 jest na żywo, bez opóźnień (jak to zrobili nie mam pojęcia). Także tylko twitch, niektóre rosyjskie ewentualnie szybciej działają niż te globalne
ten hokej z twojej tasmy to ladnie over pograli tylko ze nie oto chodziłocuevas pierwszy wygra 2 gemy 1.50 bet365
nie wolno odpoczywac, bo sie wypada z rytmu i formy ogolnie :grin: to tak jak pilkarz - malo gra to traci rytm meczowy ;] nie czuje pilki itd.:grin::grin::grin::grin::grin:
Wez odpocznij sobie od bukmacherki