>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
kyyba 683

kyyba

Użytkownik
⛔ Szkoda Borussi i zaprzepaszczenia dwubramkowego prowadzenia do przerwy... Teraz jeszcze pograłem Cuevasa w singlu po kursie 2,1 - czuję, ze to ogarnie ;)
o człowieku współczuję też chciałem schalke grać przez moment ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
North @2.25
Valentine, mam pyt. z innej beczki. Czy znasz może jakiś link gdzie można oglądać CS bez opóźnienia? Na twitch czy esl tv są opóźnienia rzędu 1 runda/ 2 rundy i ciężko jest stawiać bety na rundy live u buka....
1 runda opóźnienia na turniejach online musi być -&gt; wynika to z opóźnienia serwerów z GOTV. Bet365 jest na żywo, bez opóźnień (jak to zrobili nie mam pojęcia). Także tylko twitch, niektóre rosyjskie ewentualnie szybciej działają niż te globalne

Otrzymane punkty reputacji: +11
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
KWICZE, zamiast serwować na niską to one przez pół seta na wysoką która robi grę. Jeszcze staruszka na bloku gra niepotrzebnie, hahahahahaha

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
North @2.25

1 runda opóźnienia na turniejach online musi być -&gt; wynika to z opóźnienia serwerów z GOTV. Bet365 jest na żywo, bez opóźnień (jak to zrobili nie mam pojęcia). Także tylko twitch, niektóre rosyjskie ewentualnie szybciej działają niż te globalne
No ale czasem na sts (rzadko bo rzadko) ale jednak zdarza się, że da się obstawiać rundy poszczególne z kilkusekundowym opóźnieniem, widząc co się w danej rundzie dzieje na żywo. To chyba jedyne wyjście oglądać na bet a grać w sts te rundy bo bet rzadko daje opcję gry na rundy

5567 719

5567

Użytkownik
:grin::grin::grin::grin::grin:
Wez odpocznij sobie od bukmacherki
nie wolno odpoczywac, bo sie wypada z rytmu i formy ogolnie :grin: to tak jak pilkarz - malo gra to traci rytm meczowy ;] nie czuje pilki itd.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom