>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
lancev 984

lancev

Użytkownik
Pozwolę sobie udzielić małej rady niektórym czytającym, tak po prostu od siebie. Jest aktualnie 8 meczy piłki nożnej na live... Nie szukajcie na siłe i nie wybierajcie &#39;najlepszego do gry&#39;, bo często nawet najlepszy nie jest wystarczający. Czekajcie na więcej meczów, w którym bramki są dużo, dużo pewniejsze. Tak się traci hajs.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Chyba kogoś pogrzało, choć nie gram skoków to dzisiaj jakieś przeczucie a wiedziałem, że buki oszaleją po wczorajszym skoku Stocha. Jeżeli odbędą się obydwie serie, to nie mogę uwierzyć żeby Polak w takiej formie w jakiej się dzisiaj znajduje oddał dwa tak dalekie skoki. Ostatnio ustawiany w parze z Żyłą a dzisiaj z Kraftem czy Stjernenem. Ten drugi w bardzo dobrej formie, skacze daleko a do tego u siebie. Pobieram bez pytania. Z stawką ostrożnie.
Stoch - Stjernen 1.85 Uni
✅
A teraz grywam w stronę Gent&#39;u. Coś czuję, że to będzie podobne spotkanie do tego Atletico - Leverkusen, gdzie pierwszy mecz wiadomo jak się zakończył a wczoraj dzięki Oblakowi, Hiszpanom udało się zremisować. Genk nic nie musi, mają bardzo dobry wynik i spokojnie sobie zagrają z tyłu.
Genk - Gent X2 1.83

lancev 984

lancev

Użytkownik
over 5 (az) żk w Manchesterze @1.90 wydaje sie nieglupie. mazeika sporo pokazuje w pucharach, w pierwszym meczu 6 kartek, rusy powinny sie postawic, a i manchester nie bedzie przebieral w srodkach po ostatnim meczu z chelsea

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Azjan 6 kartek @1.85 w Amsterdamie sie wydaje spoko. Sedzia spoko kartkuje, Ajax duzo kartek lapie, a i Kopenhaga broniac wyniku nogi nie odstawi.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Z tego co chłopaki się wypowiadali to lepiej 2:0 po 2 pierwszych setach i w to bym nawet uderzał

Galata 2:0 @4 ⛔
już rozliczyłem na minus, a jednak ogarnęły i mamy ładny ✅

ogląda ktoś mecz? dajcie znać jakim składem Galata wyjdzie na 3 seta

Stoch z Eisenbichlerem ⛔ :/

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Na dziś kartki w Amsterdamie niezła opcja. Sędzia Słowak mecz ważny dla gospodarzy Kopenhaga nie będzie kalkulować muszą utrzymać zaliczkę z 1 spotkania. Wg mnie będzie gorąco.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Ale jak sie jest uzaleznionym to sie na siłe chce odegrać albo masz passe i jesteś ponad bykmacherem (tak myslisz)
no to juz trzeba sobie odpowiedziec na pytanie czy robie to dla hajsu czy zeby sie zaspokoic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom