Tak, tak Dawid znamy to ???? Modena wspaniała, Resovia cieniutka, a wynik jaki jest każdy widzi. Nie szukam tutaj spiny broń Boże, ale przesadzasz i to mocno. Nie zdziw się jak Modena się jednak "nie wczuje". Resovia kilka tygodni temu naprawde kiepsko grała, ale już w Olsztynie od 0-2 pokazali dobrą grę. Modena wiadomo kilka klas wyżej, ale Resovia ma argumenty żeby powalczyc wbrew temu co tutaj wypisujesz.Bzdury piszesz wierutne
3:1 jak na moje, 1 set na własne życzenia jak uj, oddane piłki tutaj za darmo po stronie Modeny. Resovia jest cieniutka, złamią ich to będą rozjazdy za chwile
Travica wirtuozem nie jest, ale co najmniej bardzo dobrym atakującym. Petric odstaje od Ngapetha, ale przewyższa i Ivovica i Perrina, chociaż ten drugi naprawdę dobry set to i tak Modena sie wczuje to ich przejedzie
Obydwie drużyny nie podwyższają tempa, skończy się jak wczoraj w Turynie albo 1:0 albo 0:0, ale to tylko moja opinia ????Ogląda ktoś Madryt? Under 2.5 zanosi się że wejdzie?
ogladam oba spotkaniach na streamach, ale z tego co widze to mocno zachowawczo graja, a Bayer bez pomyslu na ofensywe wiec raczej wejdzieOgląda ktoś Madryt? Under 2.5 zanosi się że wejdzie?
są sytuacje z obu stronOgląda ktoś Madryt? Under 2.5 zanosi się że wejdzie?
Bzdury piszesz. A jak Modena się nie wczuje? Na razie średnio to wygląda, bardzo średnio. Jak Resovia nie uaktywni trybu Pussovi to będzie ciekawie.Bzdury piszesz wierutne
3:1 jak na moje, 1 set na własne życzenia jak uj, oddane piłki tutaj za darmo po stronie Modeny. Resovia jest cieniutka, złamią ich to będą rozjazdy za chwile
Travica wirtuozem nie jest, ale co najmniej bardzo dobrym atakującym. Petric odstaje od Ngapetha, ale przewyższa i Ivovica i Perrina, chociaż ten drugi naprawdę dobry set to i tak Modena sie wczuje to ich przejedzie
jaki wynik? 1:0 a co to jest w siatkówce? tutaj sie gra do 3 wygranych a nie do 1 ???? przestój na początku pierwszego seta zdarza sie Kazaniowi nawet, potem rozgrzani zawodnicy, poczują hale i nie ma rywalaTak, tak Dawid znamy to ???? Modena wspaniała, Resovia cieniutka, a wynik jaki jest każdy widzi. Nie szukam tutaj spiny broń Boże, ale przesadzasz i to mocno. Nie zdziw się jak Modena się jednak "nie wczuje". Resovia kilka tygodni temu naprawde kiepsko grała, ale już w Olsztynie od 0-2 pokazali dobrą grę. Modena wiadomo kilka klas wyżej, ale Resovia ma argumenty żeby powalczyc wbrew temu co tutaj wypisujesz.
wczuje sie, bo to mecz LM w playoffs a nie jakaś gierka ligowa. 1 set na własne życzenie, nic więcej, teraz ich rozjadąBzdury piszesz. A jak Modena się nie wczuje? Na razie średnio to wygląda, bardzo średnio. Jak Resovia nie uaktywni trybu Pussovi to będzie ciekawie.
jesli cos grac to bym sprobowal under 3,5 po 1.9@, ale ja odpuszczam ten mecz i na spokojnie sie delektujeto co awans Monako? Czy jakieś alternatywy
No to czekamy zatem. Dla mnie Resovia minimum seta jeszcze tutaj bierze.jaki wynik? 1:0 a co to jest w siatkówce? tutaj sie gra do 3 wygranych a nie do 1 ???? przestój na początku pierwszego seta zdarza sie Kazaniowi nawet, potem rozgrzani zawodnicy, poczują hale i nie ma rywala
i tak bedzie i teraz
Od 0:2 w Olsztynie to grali z Olsztynem ???? a nie z Modeną ????
Monako strzeli 2. gola
Monako v Man City
(Następny gol) 15/03/2017 Brak 2,00 Odbędzie się