Dla mnie bety w strone chinki to koniecznosc dzisiaj, jednak mocniej to na live ewentualnie, chociaz boje sie, ze Wang zlamie nasza na poczatku 1 setaPolecam na dziś z tenisa -> https://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-miami-21-03-02-03-2017-a-144153.html#post6365307
ProściznaOver 0,5 w meczu Liefering - Salzburg @1,90 ()
Właśnie zauważyłem, że w tych meczach kobiet w egzotycznych ligach pada dużo underowych wyników i można łapać fajne kursy na takie handi -10, ale na razie tylko to testuje i być może nie mam racji ????To poziom podstawówki a wynik może być zaraz w drugą stronę taki sam ????
Testuj w domowym zaciszu, a nie koniecznie na forum, gdzie ktos to moze pobieracWłaśnie zauważyłem, że w tych meczach kobiet w egzotycznych ligach pada dużo underowych wyników i można łapać fajne kursy na takie handi -10, ale na razie tylko to testuje i być może nie mam racji ????
A ja zaryzykuję Salzburg do HT @ 2.60
ZWROTFC Liefering - Red Bull Salzburg over 1HT @1.95
Opisał na dole że lekko i typ na czuja, nikomu nie kazał graćTestuj w domowym zaciszu, a nie koniecznie na forum, gdzie ktos to moze pobierac
Cały hokej zupełnie odwrotnie do moich przewidywań ???? Dobrze, że nba uratowało sytuacjeBOS -2.5 + MIL @2.18
CHI @2.00
CLB BlueJ + NY Rangers @2.92
Dokładnie, Jego sprawa co tu podaje, nikt nie każe nikomu tego graćOpisał na dole że lekko i typ na czuja, nikomu nie kazał grać
Generic 7-4 na 8-8 a kurs na seta ani drgnął :-DDokładnie, Jego sprawa co tu podaje, nikt nie każe nikomu tego grać
Napisałem, że sugeruję się wyłącznie wynikiem 1-go seta, każdy ma swój rozum, jak ktoś postawił na to więcej niż 50 zł no to raczej o nim nie świadczy najlepiej.Testuj w domowym zaciszu, a nie koniecznie na forum, gdzie ktos to moze pobierac
Ale typ na czuja, a testowanie typow z siatkowi, patrzac tylko na statystyki, ja tego nie gram, ale kiedys przez podobne rzeczy topilem kase ????Opisał na dole że lekko i typ na czuja, nikomu nie kazał grać