Ok, dzieki, reputki Ci juz dzisiaj dac nie moge : >.jak ogladasz transmisje na youtubie to obok jest czat i co jakis czas pisza ile jeszcze
ktos pisal ze da reputke za stream - wrzucilem i ani jednej nie dostalem :?Ok, dzieki, reputki Ci juz dzisiaj dac nie moge : >.
Na telefonie siedze, a dalem under 62,5 @3, sa szanse?
poki co chyba sa, dominikana bardzo nieskuteczna, paragwaj duzo lepiejOk, dzieki, reputki Ci juz dzisiaj dac nie moge : >.
Na telefonie siedze, a dalem under 62,5 @3, sa szanse?
Tobie tez juz nie moge dacktos pisal ze da reputke za stream - wrzucilem i ani jednej nie dostalem :?
wejdzie, 26 do polowy nie rzuca nawetja gralem under 66.5 zobaczymy
Ale w 2 polowie tez moga sie rozrzucic.wejdzie, 26 do polowy nie rzuca nawet
22 bramki do polowyAle w 2 polowie tez moga sie rozrzucic.
Wbilem na stream, to sporo marnuja, gdyby to wszystko wpadalo, to over bylby grubasny.
Oby grali wolno
@Edit
Co chwile ktos z polskim nickiem pyta sie o czas, chyba opanowalismy streama ????
Pogoniarz to ja na streamieAle w 2 polowie tez moga sie rozrzucic.
Wbilem na stream, to sporo marnuja, gdyby to wszystko wpadalo, to over bylby grubasny.
Oby grali wolno
@Edit
Co chwile ktos z polskim nickiem pyta sie o czas, chyba opanowalismy streama ????
Tak myslalem ???? .Pogoniarz to ja na streamie
oby z fartemTak myslalem ???? .
No to mam nadzieje, ze 41 bramek w 2 polowie juz nie rzuca i kursik @3 siedzi.
Musze komus reputke podbic, zebym mogl Tobie dac jak typ wejdzie .oby z fartem
dzieki ale nie sepie sie na reputacje, typy za mnie przemawiaja ????Musze komus reputke podbic, zebym mogl Tobie dac jak typ wejdzie .
Ja jak cos od kogos pobiore albo ktos mi w czyms pomoze, to zawsze podbijam.dzieki ale nie sepie sie na reputacje, typy za mnie przemawiaja ????
https://www.youtube.com/watch?v=Sp4fWtcz630macie linka do drugiej polowy w reczna?