pasek
Użytkownik
To tym bardziej szkoda, jednak nie cierpię najbardziej, chociaż jak ktoś pogral przedmeczowo to ma jeszcze gorzej ????Ja mam marne 2.20 na poczatku 2. ????
To tym bardziej szkoda, jednak nie cierpię najbardziej, chociaż jak ktoś pogral przedmeczowo to ma jeszcze gorzej ????Ja mam marne 2.20 na poczatku 2. ????
raczej watpie, turasy tez mentalnie szykuja sie na te 2 tbwarto w tiebreaku hp punktowy w strone berlina grac? ????
dalej beda ich tak łoić?
37'Coventry-Port Vale
over 0.5 HT
@1.83
oni nie wiedzą co sie dzieje obecnie i nie wierze, że coś ma sie tutaj odwrócićraczej watpie, turasy tez mentalnie szykuja sie na te 2 tb
mentalnie to oni chyba umieraja ????raczej watpie, turasy tez mentalnie szykuja sie na te 2 tb
Forest Green- Solihull Moors over 0,5gola 1 połowa @ 2,00 bet365
Widzisz co oni grają? ????Ja tam wjeżdżam delikatnie w awans BBSK Stambuł. 2.10 przy 2 potencjalnych tiebreakach to sporo.
nie kwestionuje Twojej wiedzy, bo masz spora, ale jestes strasznie pewny w tym co mowisz ;DWidzisz co oni grają? ????
tu trzeba jednak 15 punktów zdobyć a nie 4, nie wiem czym oni mają to zrobić jak oni prostych zagrywek nie są wstanie przyjąć a piłek już nie kończy absolutnie nikt
Dawid nie takie cyrki w siatce już miały miejsce ????Widzisz co oni grają? ????
tu trzeba jednak 15 punktów zdobyć a nie 4, nie wiem czym oni mają to zrobić jak oni prostych zagrywek nie są wstanie przyjąć a piłek już nie kończy absolutnie nikt