>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Czemu ja mam takieg pecha ze jak ***** mam postawionego seta i jest 21;16 dla moich pozniej 22;18 pozniej 24;22 to ***** przegrywaja albo 12;6 i robi si epo 12 i tez wpierdalaja ale juz jak moje przegrywaja 16;20 to nie wyciagną tego tylko juz sie poddaja i jeszcze wiekszy wpierdol dostają naprawde ja juz nie mam siły na to wszystko to jest takie bez sensu
Calkiem niedawno mialem fajna sytuacje, gdzie zagralem na seta gospodarzy.
W 1 secie 24:20 i przegrali, w 2 secie 24:21 i rowniez przegrali.
W 3 secie to juz nie istnieli i dostali 3:0 ;).
Zdarza sie, &quot;uroki&quot; takiej pracy.

D 319

defox

Użytkownik
hahahha nie wierze, bylo 40;0 i chcialem skontrowac bo mialem na minelle, kurs byl 23. I skontrowalem dopiero po 7 ;/

D 319

defox

Użytkownik
co masz na mysli piszac rakowy?
milion zwrotow akcji, pod presja nie potrafia skonczyc prostej pilki, ogolnie graja jakb pierwszy raz rakiete w rece trzymaly. Zobacz na mecz Minelli teraz, miala serwis na mecz i 40:0 po czym sie polamala i teraz Pliskova oddaje do 0. No przeciez to jest zalosne

L 72

loozer21

Użytkownik
Calkiem niedawno mialem fajna sytuacje, gdzie zagralem na seta gospodarzy.
W 1 secie 24:20 i przegrali, w 2 secie 24:21 i rowniez przegrali.
W 3 secie to juz nie istnieli i dostali 3:0 ;).
Zdarza sie, &quot;uroki&quot; takiej pracy.
Ale mnie ostatnio no cały czas takie coś przesladuje caly czas mam radom seta maja 10;3 wpierdalaja mam modene wygrywaja duza przewaga ma 24;23 i pilke ktora kazdy z nas by skonczyl i wpierdalaja no nie wiem naprawde to jest po prostu chore

T 189

teesbor

Użytkownik
Ale mnie ostatnio no cały czas takie coś przesladuje caly czas mam radom seta maja 10;3 wpierdalaja mam modene wygrywaja duza przewaga ma 24;23 i pilke ktora kazdy z nas by skonczyl i wpierdalaja no nie wiem naprawde to jest po prostu chore
to trzeba zamknac zaklad z mniejszym zyskiem, albo skontrowac
wiem, ze to nie jest latwe, ale jest to jakies rozwiazanie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom