>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Lacko ostatnio jest bez formy, wczoraj meki z jakims randomem z 1000+, a Kecmanovic to dobrze zapowiadajacy sie junior. Pokonal Laaksonena ktory ostatnio zanotowal niezle wyniki, wiec dlaczego mialby nie pokonac Lacko?
Niby tak, jednak nie wiesz jak zagrał Laak i Kecmanovic. Jestem daleki od polecania czegoś na podstawie &quot;suchych&quot; wyników. Mimo wszystko życzę powodzenia.

5567 719

5567

Użytkownik
Panowie, wiosna się zaczęła, wyjdźcie pooddychać troche! Pare dni nie zaglądałem, ale widzę te same mordki tu co ostatnio. Mam nadzieje, ze robiliście chociaż przerwy! :grin:

K 0

kropson1988

Gość
to samo, wypłata zablokowana a kolejka na live chacie jak po wódkę za komuny
Daj spokoj . Ja od dobrej godziny na tym czacie i jestem dopiero 16 ... Masakra jakas , a wyplata jak siedziala tak siedzi dalej. Fakt , ze akurat ja jestem z tych nowo zarejestrowanych uzytkownikow i po zleceniu na poczatku wyplaty wszystko niby okej przebiegalo ale potem wchodze na Unibet patrze , a tam na zolto zweryfikuj konto czy cos takiego no to dalem potrzebne dokumenty i tak od soboty stoi i nic sie nie dzieje . A kolega , ktory rowniez jak ja rowniez nowe konto zalozyl tam , wyslal im dokumenty i juz wczoraj rano mial pieniadze . Nie rozumiem w czym problem , czemu to tak dlugo trwa ...? Ale te kolejki i to czekanie na czacie to masakra jakas .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom