dzieki nie wiedzialem co to ten bonusze kazdy faul Netsow to OKc bedzie rzucac wolne...a jeszcze 8 min gry...
Dzisiaj liga mistrzów ???? polecam Leicester i Juventus
Chyba mam szczęście od wczoraj bo jak mi remis w ręczna wchodzi czy lamaki w tenisie to jest duży fart ????
iover 4,5 San Francisco rezerwy @ 2.25
Cavs -2,5 1 kwarta @ 1.83
under 54,5 Pacers - Knicks 1 kwarta @ 1.83
52pktDET Pistons
typ: under 54,5 pkt w II kwarcie
kurs: 1,83
Cavs over 215.5 @ 1.9
Brooklyn under 57.5 @ 1.86 (1sza kwarta) 32:32...:
Estudiantes under 40.5 @ 1.83(1sza kwarta)
Juz nawet wszystko rozlicze na minus nawet jak wejdzie reszta.
Wszystko w bet365. Ako 6.46 za poltorej stalej stawki. Albo bedzie mega na plus dzisiaj albo kompletny niewypal.
22:30...52..coa czuje ze bedzie 56...w 2giej kwarcie
Dokladnie 56 @ 15,za 1/5 stalej stawki, bardziej dla fan.
w Cavs 218-221...niie wiem po jaka cholere dodaje jakies kwarty...ale hazardzisci tak maja niestety. Co do Excela to przerwa.A co z excelem i typami z niego ?
ATP, zrób sobie chwilę przerwy, graj mniej, a grubiej i nie kombinuj, nie dokładaj typów już na livie, a czekaj na wynik tego co sobie założyłeś przed samym spotkaniem. Przeanalizuj sobie gdzie siedziało elegancko, a gdzie Ci niepotrzebnie uciekały pieniądze i wróć silniejszy, bo ciężko się sprzeczać z tym, że Twój system gry z exelem jest dobrym systemem, a pokazują to statystyki z tematu. Powodzenia kumplu!w Cavs 218-221...niie wiem po jaka cholere dodaje jakies kwarty...ale hazardzisci tak maja niestety. Co do Excela to przerwa.
Masz racje, tak to jest jak sie troche wygra grajac to co oscyluje Excel, ale juz sie wygra troche to sie gra glupie zaklady. Wczoraj, a zagram sobie tasiemke, i nie wszedl Shedova( w debla majac 5:2)..zrobilem kolejnego tasiemca i nie wszedl Berdych...myslalem ze mnie szlak trafi to co odwalil. Co mi ze statow jak brak samodyscypliny. Grac trzeba niestety tylko jedna dziedzine. Jak ktos obstawia pilke nozna to niech tylko typuje pilke, kosza to tylko kosz taka mala rada dla siebie i dla innych. Pozdro.ATP, zrób sobie chwilę przerwy, graj mniej, a grubiej i nie kombinuj, nie dokładaj typów już na livie, a czekaj na wynik tego co sobie założyłeś przed samym spotkaniem. Przeanalizuj sobie gdzie siedziało elegancko, a gdzie Ci niepotrzebnie uciekały pieniądze i wróć silniejszy, bo ciężko się sprzeczać z tym, że Twój system gry z exelem jest dobrym systemem, a pokazują to statystyki z tematu. Powodzenia kumplu!
Dokładnie tak to wygląda.. albo ograniczyć się do jednej dyscypliny albo ewentualnie (jeśli ciężko się pozbyć przyzwyczajeń do stawiania tego "co jest" to mieć wtedy odrębne budżety: jeden główny na Twój system i drugi dużo mniejszy za "całą resztę" tak żeby się te pieniądze nie mieszały.Masz racje, tak to jest jak sie troche wygra grajac to co oscyluje Excel, ale juz sie wygra troche to sie gra glupie zaklady. Wczoraj, a zagram sobie tasiemke, i nie wszedl Shedova( w debla majac 5:2)..zrobilem kolejnego tasiemca i nie wszedl Berdych...myslalem ze mnie szlak trafi to co odwalil. Co mi ze statow jak brak samodyscypliny. Grac trzeba niestety tylko jedna dziedzine. Jak ktos obstawia pilke nozna to niech tylko typuje pilke, kosza to tylko kosz taka mala rada dla siebie i dla innych. Pozdro.
50pktOKC Thunder
typ: under 54,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83