Mówisz, że może być problem z dograniem?zamkniete 93%
musialem leciec na kibel ????Mówisz, że może być problem z dograniem?
M. Herzliya - Maccabi Shaarayim FC, ov. 6 RR, kurs 1.66
dziwny kurs jak na młodzieżowki w 35 minover 2,5 do HT w Dusseldorfie @ 2.75
Bo lepiej oglądać laski przeglądając forum niż szerokie plecy z herbem klubu? ????PS: czemu wiekszośc z was wrzuca na profilowe jakies laski ? Zastanawiam sie ciagle czemu .. ????
Haha, a ja myśle że to marzenia o kobiecie, której nie będziecie mieć bo siedzicie z nosem w forum i u buka wypowiedziałam się ja, kobieta! o! ????Bo lepiej oglądać laski przeglądając forum niż szerokie plecy z herbem klubu? ????
moja żonka sie podjarała, że użyłem jej foto na profilówe :grin:PS: czemu wiekszośc z was wrzuca na profilowe jakies laski ? Zastanawiam sie ciagle czemu .. ????
dobrze napisane, tez mi sie wydaje ze te zdjecia to ich marzenia o takiej kobiecie jaka by chcieli a nie maja.Haha, a ja myśle że to marzenia o kobiecie, której nie będziecie mieć bo siedzicie z nosem w forum i u buka wypowiedziałam się ja, kobieta! o! ????
M. Herzliya - Maccabi Shaarayim FC, ov. 0,5 FT, kurs 1.53
i ja tez tak pomyslalemdobrze napisane, tez mi sie wydaje ze te zdjecia to ich marzenia o takiej kobiecie jaka by chcieli a nie maja.
ktos kto nie narzeka na brak kobiet , to wiei ja tez tak pomyslalem
nie mierz wszystkich swoją miarąHaha, a ja myśle że to marzenia o kobiecie, której nie będziecie mieć bo siedzicie z nosem w forum i u buka wypowiedziałam się ja, kobieta! o! ????