_stan_
Użytkownik
graj undernie wiem skąd ten typ, jakas analiza ?
ostatnio z Pistons razem miał 22 punkty,
ledwo przekracza tą linie z najslabszymi ekipami..
graj undernie wiem skąd ten typ, jakas analiza ?
ostatnio z Pistons razem miał 22 punkty,
ledwo przekracza tą linie z najslabszymi ekipami..
ależ cioty 100zetaPorto @ 4.00
zostało 5min, cisną mocno pewnie będzie jeszcze karny
tak zrobilemgraj under
Ja przegrałem przez nich 2.5 tysia :-(szmaty z Porto, jak widzę takich sprzedawczyków to mi ciśnienie skacze
szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jestJa przegrałem przez nich 2.5 tysia
Niestety ale co zrobić trzeba dalej robić swojeszok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest
jeśli masz konto w sts to wystarczy się zalogować i masz dobry za freePodzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon?
jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalkaszok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest
xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xDjak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/paris-sg-vs-lyon-live-stream-162322.htmlPodzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon?
trzeba grac kolarstwo jutro rusza nowy wyscigjak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka
Ja sam gralem oba mecze w koncowkach ????xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xD