553 _stan_ Użytkownik Marzec 19, 2017 #3481 nie wiem skąd ten typ, jakas analiza ? ostatnio z Pistons razem miał 22 punkty, ledwo przekracza tą linie z najslabszymi ekipami.. Kliknij aby rozwinąć... graj under
nie wiem skąd ten typ, jakas analiza ? ostatnio z Pistons razem miał 22 punkty, ledwo przekracza tą linie z najslabszymi ekipami.. Kliknij aby rozwinąć... graj under
147 kuku Użytkownik Marzec 19, 2017 #3482 Porto @ 4.00 zostało 5min, cisną mocno pewnie będzie jeszcze karny Kliknij aby rozwinąć... ależ cioty 100zeta
Porto @ 4.00 zostało 5min, cisną mocno pewnie będzie jeszcze karny Kliknij aby rozwinąć... ależ cioty 100zeta
29,6K perek99 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3485 szmaty z Porto, jak widzę takich sprzedawczyków to mi ciśnienie skacze
M 493 milo93 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3487 szmaty z Porto, jak widzę takich sprzedawczyków to mi ciśnienie skacze Kliknij aby rozwinąć... Ja przegrałem przez nich 2.5 tysia :-(
szmaty z Porto, jak widzę takich sprzedawczyków to mi ciśnienie skacze Kliknij aby rozwinąć... Ja przegrałem przez nich 2.5 tysia :-(
29,6K perek99 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3488 Ja przegrałem przez nich 2.5 tysia Kliknij aby rozwinąć... szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest
Ja przegrałem przez nich 2.5 tysia Kliknij aby rozwinąć... szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest
M 493 milo93 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3490 szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest Kliknij aby rozwinąć... Niestety ale co zrobić trzeba dalej robić swoje
szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest Kliknij aby rozwinąć... Niestety ale co zrobić trzeba dalej robić swoje
29,6K perek99 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3491 Podzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon? Kliknij aby rozwinąć... jeśli masz konto w sts to wystarczy się zalogować i masz dobry za free
Podzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon? Kliknij aby rozwinąć... jeśli masz konto w sts to wystarczy się zalogować i masz dobry za free
S 72 siargiej Użytkownik Marzec 19, 2017 #3492 szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest Kliknij aby rozwinąć... jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka
szok, człowiek już nie wie, który mecz ustawiony, bo tyle ich jest Kliknij aby rozwinąć... jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka
423 randomizerr Użytkownik Marzec 19, 2017 #3493 Juz wpisywalem stawke na powyzej 1,5 goli w meczu PSG do polowy i Lyon zabil, eh .
M 493 milo93 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3494 jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka Kliknij aby rozwinąć... xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xD
jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka Kliknij aby rozwinąć... xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xD
3,3K krzysiu Użytkownik Marzec 19, 2017 #3495 Podzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon? Kliknij aby rozwinąć... http://live.robinwidget.org/streamvideo8/paris-sg-vs-lyon-live-stream-162322.html Jacio od 2007r. i nie potrafisz znaleźć?
Podzieli się ktoś jakimś dobrym streamem do PSG - Lyon? Kliknij aby rozwinąć... http://live.robinwidget.org/streamvideo8/paris-sg-vs-lyon-live-stream-162322.html Jacio od 2007r. i nie potrafisz znaleźć?
553 _stan_ Użytkownik Marzec 19, 2017 #3496 Gremio zrobi łamaka? e: już 1:1 ???? trzeba się jednak tyle nie zastanawiać...
1,3K marcin5555 Użytkownik Marzec 19, 2017 #3497 jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka Kliknij aby rozwinąć... trzeba grac kolarstwo jutro rusza nowy wyscig
jak zawsze lament Lech, Porto i Janusze juz widza ustawki, fixy, sprzedawczykow.xd Normalka Kliknij aby rozwinąć... trzeba grac kolarstwo jutro rusza nowy wyscig
S 72 siargiej Użytkownik Marzec 19, 2017 #3500 xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xD Kliknij aby rozwinąć... Ja sam gralem oba mecze w koncowkach ????
xD dobrze, że ty Januszu wiesz lepiej xD xD Kliknij aby rozwinąć... Ja sam gralem oba mecze w koncowkach ????