>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Wypłacałem dzisiaj kasę z bankomatu z karty SKRILL no i kasę zabrało a pieniędzy nie dało, Miał ktiś już tak mają oni wogóle polska obsługę czy musze brać słownik i po angielsku maila do nich pisać?

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Za 10&#39; Nordsjaelland znajdzie się w górnej 6, jeśli nic się nie zmieni w Viborgu i SonderyjskE. a prawie nie mieli szans, a bramek już łącznie 15, sypią się, dobrze, że Kopenhaga wreszcie prowadzi

D 99

domcab

Użytkownik
Wypłacałem dzisiaj kasę z bankomatu z karty SKRILL no i kasę zabrało a pieniędzy nie dało, Miał ktiś już tak mają oni wogóle polska obsługę czy musze brać słownik i po angielsku maila do nich pisać?
Były już takie sytuacje. Ja tam dzwoniłam w trakcie pracy polskiego konsultanta ale jak się okazało nie mają takiego na stanie, więc wszystko musisz załatwić in inglisz.
Ewentualnie napisz do nich mail. Z tego co wiem, to takie sytuacje zajmują trochę czasu, ponieważ trzeba też się skontaktować z bankiem z którego bankomatu korzystałeś.

J 3K

jatyper

Użytkownik
Maestro zadzwon do nich, jest tez czasami polski konsultant. skrill musi teraz dostac potwierdzenie od banku tego bankomatu czy rzeczywiscie bankomat nie wydał kasy i wtedy po tym czasie skrill gdy dostanie to potwierdzenie to ci zwroci hajs na konto. trwa to około 10-14 dni

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom