napisale na forum 2,5 wiec sie nie dziw, ze ktos zwraca uwagepodalem over 3,5 jak bylo 2:1, prosze Cie...
mam Ci wyslac screena kuponu?
napisale na forum 2,5 wiec sie nie dziw, ze ktos zwraca uwagepodalem over 3,5 jak bylo 2:1, prosze Cie...
mam Ci wyslac screena kuponu?
tez po czasie?sorry, mialo byc 4,5 :]
edit/ poza tym pisalem over 3,5 w poprzednim poscie...
za drugim razem podalem zle, pierwszy podalem prawidlowo ???? literowka literowka ale zarzucac komus ze podaje typy po czasie to inna sprawanapisale na forum 2,5 wiec sie nie dziw, ze ktos zwraca uwage
????JSW w TB -2,5 @1.90
Chyba sie zapomniales .kurs juz spadl na 1.3@ wiec mozna skontrowac jak ktos grał. Ja spadam z tego forum bo coraz wiecej zakompleksionych dzieci tu jest
over 2,5 w Bremie @2.62
Pierwszy post podalem 3,5 over, pozniej drugi raz podalem ov 3,5 co bylo ewidenta literowka, z czym do ludzi ????\Chyba sie zapomniales .
I nie dziw sie, ze ktos Ci zwraca uwage, bo nie masz racji.
Kupony moze i zagrales, ale tu podales po czasie.
Podales over 2,5, ktory juz byl, gdy dodales posta, podales over 3,5, gdy bylo 2:2...
A jak Ci ktos zwrocil uwage, to sie jescze rzucasz "sorry, chodzilo mi over 4,5".
Szanujmy sie.
Piast - Arka Under 1,5 @2,1
ponad 30 błędów na serwisie czego się spodziewałeś? :/
Kibica na trybunach. ????Muzaj to dzisiaj coś trafił z zagrywki??
Pierwszy post podalem 3,5 over, pozniej drugi raz podalem ov 3,5 co bylo ewidenta literowka, z czym do ludzi ????
???over 2,5 w Gliwiach
1.8@
????***** czlowieku, podalem typ over 2,5 kiedy bylo 2:1, jesli ktos jest ogarniety to by sie domyslil ze chodzilo mi o over 3,5
Wolfsburg 1,61
Warto !
Darmstadt przegrał w tym sezonie wszystkie mecze na wyjezdzie w Bundeslidze.
Ile razy mam Ci pisac ze podalem typ over 2,5 przy 2:1 co mozna sie domyslec (dla Ciebie to juz trudne?) ze to byla literowka i chodzilo mi o over 3,5.????
Dobra koles, jestes mistrzem, super typy, dawaj wiecej. Ty masz racje, my nie mamy, typy nie byly podane blednie i byly podane 10 minut przed golami.
Przepraszam.