>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Darmowe spiny na Unibecie w Kasynie w grze &quot;Leprechaun goes to hell&quot;. 50 spinów po 5 zł, wygraną można od razu wypłacić. Jak ktoś jeszcze nie wie. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Zobaczymy czy wypłacą. Wygrałem 130 zł ale widziałem ludzi, którzy zgarnęli 300 złotych.
Mi się udało 641,6zł - zostawiłem sobie 100zł i zagrałem na over 2,5 w meczu Piast - Arka (obie drużyny wychodzą ofensywnie, będą bramki w tym meczu), jak nie wejdzie, to mi zwrócą 30zł, bo dostałem zakład bez ryzyka do 30zł i się puści taśmę na wieczorne mecze ;) Wypłaciłem na skrilla 541,6zł i czekam ???? Ale komuś nawet 1600zł bodajże dał z tego co kojarzę, więc już w ogóle bajka :cool:

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Mi się udało 641,6zł - zostawiłem sobie 100zł i zagrałem na over 2,5 w meczu Piast - Arka (obie drużyny wychodzą ofensywnie, będą bramki w tym meczu), jak nie wejdzie, to mi zwrócą 30zł, bo dostałem zakład bez ryzyka do 30zł i się puści taśmę na wieczorne mecze ;) Wypłaciłem na skrilla 541,6zł i czekam ???? Ale komuś nawet 1600zł bodajże dał z tego co kojarzę, więc już w ogóle bajka :cool:
No to liczę, że mi wszystko wypłacą i od razu transfer kasy na bet365. Ile trwa wypłata mniej więcej? Bo jeszcze nie mam zweryfikowanego konta. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom