Zobaczymy czy wypłacą. Wygrałem 130 zł ale widziałem ludzi, którzy zgarnęli 300 złotych.mam tam samowykluczenie ????
Eh szkoda, że już niedługo tam się nie pograZobaczymy czy wypłacą. Wygrałem 130 zł ale widziałem ludzi, którzy zgarnęli 300 złotych.
Mi się udało 641,6zł - zostawiłem sobie 100zł i zagrałem na over 2,5 w meczu Piast - Arka (obie drużyny wychodzą ofensywnie, będą bramki w tym meczu), jak nie wejdzie, to mi zwrócą 30zł, bo dostałem zakład bez ryzyka do 30zł i się puści taśmę na wieczorne mecze Wypłaciłem na skrilla 541,6zł i czekam ???? Ale komuś nawet 1600zł bodajże dał z tego co kojarzę, więc już w ogóle bajkaZobaczymy czy wypłacą. Wygrałem 130 zł ale widziałem ludzi, którzy zgarnęli 300 złotych.
No to liczę, że mi wszystko wypłacą i od razu transfer kasy na bet365. Ile trwa wypłata mniej więcej? Bo jeszcze nie mam zweryfikowanego konta.Mi się udało 641,6zł - zostawiłem sobie 100zł i zagrałem na over 2,5 w meczu Piast - Arka (obie drużyny wychodzą ofensywnie, będą bramki w tym meczu), jak nie wejdzie, to mi zwrócą 30zł, bo dostałem zakład bez ryzyka do 30zł i się puści taśmę na wieczorne mecze Wypłaciłem na skrilla 541,6zł i czekam ???? Ale komuś nawet 1600zł bodajże dał z tego co kojarzę, więc już w ogóle bajka
Lipa strasznajeszcze chwila i zostaną same sts, fortuny itp ???? do tego zmierza ????
9...powyzej 9 korkow w west bromie 1.80 w bet365 arsenal bedzie wrzucal na drewniaka
Na skrilla piszą, że do 12h Ja wypłacałem jakąś godzinę temuNo to liczę, że mi wszystko wypłacą i od razu transfer kasy na bet365. Ile trwa wypłata mniej więcej? Bo jeszcze nie mam zweryfikowanego konta.
największy ból jak braknie 1, mi kiedyś brakowało 1 korka i mieli na niego 30 minut ????
taaaskoki drużynowe też się liczą do tego turnieju roar kał?
Biathlon - Pościg mężczyzn w Oslo za 10min
Johannes Boe w TOP 3 @ 1.72 Bet365
Wczoraj świetny bieg, dobre, szybkie strzelanie. Może nie wygrać, ale TOP3 bardzo możliwe.
szajsenalArsenal over 1,5 @1,89