kv93
Użytkownik
Porto 1 gol @2.75
Porto 1 gol @2.75
Dybala z karnego piękny kursikJuventus-Porto
over 0.5 HT
@3.80
Juve dominuje, kilka sytuacji było, za drobne próbuje gol do przerwy.
Whitby - Halesowen over 1.5 HT @1.5
Powinno coś wpaść, Sevilla po golu wzięła się do robotyZapowiada się jeszcze na jakieś gole w Leicester bo mam over 1,5 a oglądałem juve?
przy tym wyniku na pewno będą, Orsato rozkręca się w drugich połowach :zoltakartka:panowie w sevilli kartki do 3,5 spadna i grubasnie w over ?
do końca będą emocje, bo przy 1:0 musi Sevilla atakować, przy 1:1 będzie musiał Leicester a przy 2:0 Sevilla by strzelić na dogrywkępanowie w sevilli kartki do 3,5 spadna i grubasnie w over ?
Słabo z rożnymi u Angoli coś.Powinno coś wpaść, Sevilla po golu wzięła się do roboty
Ja mam pre pograny over 5,5 kartek + Juve win. Moim zdaniem do gry nawet teraz linia 4,5, bo wynik wskazuje, że będą emocje, a więc i faule i kartki, jak ktoś wcześniej wspomniał I lepiej grać chyba teraz, bo obawiam się, że skoro teraz na całorocznym jest linia 4,5 i kursy 1,83 - 1,83, to trochę czasu upłynie, żeby linia zmieniła się na 3,5 a w tym czasie może być kartka i nagle linia 5,5, która i tak mam nadzieję, że wejdzie, ale jednak lepiej pograć 4,5 jak masz opcję :jezora:panowie w sevilli kartki do 3,5 spadna i grubasnie w over ?