Mizoe/Hashimoto vs Strauss/Strauss 1 @ 2.00 Bet365
Mecz od 22:00
Japonki mają gorsze warunki fizyczne, ale bardzo mądrze potrafią szukać wolnej przestrzeni po stronie rywalek i technicznymi atakami kończyć swoje akcje. Tym bardziej, że przyjmują bardzo pewnie. Druga sprawa to gra w defensywie gdzie mają ogromną przewagę. Siostry Strauss są dosyć sztywne, nie pracują nisko na nogach i przede wszystkim spokojnie możne je po celować zagrywką. Solidność, mocna obrona i skuteczna zagrywka w mojej ocenie wystarczy na pokonanie bardzo chimerycznych Austriaczek.
Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
GKS Katowice 2.28
Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
Ja pisałem i teraz gram w przerwie
GKS Katowice 2.25
Są o klase lepsi od Zagłębia,jedynie zmartwienie jest takie że Z Chojniczanką i Stomilem również po I połowie było duuużo lepsi tyle że tam prowadzili a tu jest remis. Zagłębie straszne słabe.