lamora365
Użytkownik
tak samo jak w drugim secie. Postawiłem na tego pajaca 2-0 to oddaje wszystko w decydujacych piłkach ???? .Bemelszajs 3:0 w tie breaku meczowe po drodze ale i tak przegra ????
tak samo jak w drugim secie. Postawiłem na tego pajaca 2-0 to oddaje wszystko w decydujacych piłkach ???? .Bemelszajs 3:0 w tie breaku meczowe po drodze ale i tak przegra ????
Hehe 2 patoli gra ????tak samo jak w drugim secie. Postawiłem na tego pajaca 2-0 to oddaje wszystko w decydujacych piłkach ???? .
Hmm ale to i tak jego zyciowy sukces kiedy on byl w cwiercfinale chellka ostatnio?Sakharov mial po prostu przegrac. Ogladalem typa kilka razy i tak slabo jak dzisiaj nie gral nigdy.
W życiu, nie grajcie tegoKuban 6.25
Strasbourg 31:41 easy
...brawo, co za kurs!
Ja pisałem i teraz gram w przerwieOglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
GKS Katowice 2.28