>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - FIVB Sydney - Kobiety

Mizoe/Hashimoto vs Strauss/Strauss 1 @ 2.00 Bet365

Mecz od 22:00
Japonki mają gorsze warunki fizyczne, ale bardzo mądrze potrafią szukać wolnej przestrzeni po stronie rywalek i technicznymi atakami kończyć swoje akcje. Tym bardziej, że przyjmują bardzo pewnie. Druga sprawa to gra w defensywie gdzie mają ogromną przewagę. Siostry Strauss są dosyć sztywne, nie pracują nisko na nogach i przede wszystkim spokojnie możne je po celować zagrywką. Solidność, mocna obrona i skuteczna zagrywka w mojej ocenie wystarczy na pokonanie bardzo chimerycznych Austriaczek.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Nie ogladam białej gwiazdy,, ale po statach, lepiej wygląda płock, czy ktoś moglby potwieerdzić te przypuszczenia?

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
GKS Katowice 2.28

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Galatasaray wyciągnęło 71:80 przegrywając z Olympiakosem do przerwy 48:35, nie wierzę, przecież tam już był kurs grubo ponad 15.00 xD.

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.

GKS Katowice 2.28
Ja pisałem i teraz gram w przerwie
GKS Katowice 2.25

Są o klase lepsi od Zagłębia,jedynie zmartwienie jest takie że Z Chojniczanką i Stomilem również po I połowie było duuużo lepsi tyle że tam prowadzili a tu jest remis. Zagłębie straszne słabe.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Baskonia - 3.30 - Unibet ???? . 30:33 w plecy na obecną chwilę, ale grają o awans, wiadomo, że CSKA zawsze mega trudny rywal, ale widzę value xD.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom